Торг здесь неуместен

Sep 11, 2013 06:04

Оригинал взят у vmylenko в Торг здесь неуместен
Я інколи підкидаю для братів-колекціонерів цікаві лінки. Вирішив продовжити традицію. Пройдемо по інтернет-магазину ebay (англійській версії).

Почати можна з початку - програмки першого матчу "Динамо" в єврокубках. А ось - квиточок на севільський турнір за участю киян. Нецікаві товарняки? Будь ласка, маємо тікет на виїзний матч проти "Гурніка". Епохальна подія - і її відображення, у офіційній програмці фіналу КОК-85/86. А ось вимпел з сезону-87/88, з цікавою емблемою киян. Цікавий значок з товариського матчу проти "Тоттенхема" - у вигляді хреста. Ще один товариський матч, з "Арсеналом", далекого 1961-го - маємо програмку. А такого Олега Блохіна не бажаєте? А календар, присвячений перемозі киян в Кубку Кубків? Чи, наприклад, вимпел з того фіналу (знов-таки, з оригінальною емблемою "Динамо")? Є навіть футболка сезону-2002/03, причому ніхто ще жодної ставки не зробив.

У "Шахтаря" єврокубкова історія - і відповідно матеріальні залишки - не така глибока, але й тут можна дещо знайти. Наприклад, отаке цікаве видання 2000-го року. Або футболку Звоніміра Вукіча. Чи "pirate program" з матчу 1994-го року проти "Ліллестрьома". А ось офіційна програмка матчу з берлінським "Динамо" в сезоні-76/77.

В історії "Дніпра" була трагічна зустріч з "Беллінцоною". Ось програмка з виїзного поєдинку. А це - просто товарняк зі "Сканторпом" в далекому 1991-му. А на цій програмці матчу з "Бредфордом" у дніпрян дуже оригінальна емблема.

Ви не знали, що "Металіст" грав в єврокубках ще за радянських часів? Ось вам програмки з матчів проти "Борацу" та "Роди". Не вірите, що колись в легендарних наклейках "Panini" були львівські "Карпати"? Будь ласка, можете пересвідчитись. А ще львів'яни грали товарняки, наприклад, з "Ноттс Каунті". А ця програмка матчу "Карпат" і "Шелбурна", таке враження, зроблена була британськими українцями.

Згадуємо перші кроки в єврокубках полтавської "Ворскли" - квиток на матч з "Даугавою" далекого 1997-го. Пам'ятаєте такого Братіслава Рістіча? Ось вам його футболка. Ви знаєте, де запорізький "Металург" грав свої перші домашні матчі в єврокубках? Тоді вас повеселить оцей значок. А ось програмка з матчу на "Елланд Роуд". А цей значок буде в радість луганським уболівальникам - хоч тут у їх "Зорі" незвичайний логотип.

Ну, і на закуску - кілька футболок збірної України часів італійської фірми Lotto. Ось така чи з ЧС-2006. Або навіть синя і з довгим рукавом. Приємних і дешевих покупок, колеги! ;-)

ЛЕ, футбол, афиша, ЛЧ, ахереть

Previous post Next post
Up