Костурбате й патисипаторне

Jun 24, 2009 02:28

Нижче текст, чи то пак, доробок-) від Представництва Європейської Комісії...Хоч і сама часом страждаю на недолугий переклад з англійської, але таке...Й фахівцям важко-)

Пригадую, один знайомий розповів, що його телефоном запросили взяти участь у "патісіпаторному тренінгу", на що він відповів, що не знає, що це таке, але з радістю погоджується-) Симпатичний такий чоловік.

Так-от, читайте, якщо можете:

.....Проект ЄС-МОП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці» 22 червня 2009 р. розпочинає у Києві тренінг з питань партисипативного ґендерного аудиту.

Тренінг проводиться для організацій основних національних тристоронніх партнерів Проекту в Україні, а саме Міністерства праці та соціальної політики, Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, державних установ (Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю, Державного центру зайнятості), а також для об’єднань організацій роботодавців і працівників. Основна мета ґендерного аудиту - сприяти навчанню на рівні окремих фахівців, підрозділів та всієї організації з питань інтеграції ґендерних принципів у політику, всі програми та структури партнерських організацій. Ґендерний аудит також націлений на запровадження систем моніторингу та звітності з ґендерних питань у партнерських організаціях. Чотириденний тренінг, який проводитиметься експертами МОП з ґендерних питань, навчить учасників як провести ґендерний аудит у своїх організаціях. Результати проведених аудитів після тренінгу складатимуть основу для вихідних даних з питань інтеграції принципів ґендерної рівності в партнерських організаціях Проекту. Аудити сприятимуть самонавчанню організацій на всіх рівнях щодо впровадження комплексного ґендерного підходу в політику, програми та структури організації на основі системного та сталого підходу.

Тренінг з питань ґендерного аудиту проводиться в рамках Проекту ЄС-МОП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці», основна мета якого полягає у зміцненні потенціалу державних органів влади і соціальних партнерів у сприянні ґендерній рівності та розширенню можливостей жінок у світі праці шляхом розробки, впровадження та моніторингу ґендерно-чутливої політики та програм зайнятості. В рамках Проекту передбачено проведення заходів для підвищення обізнаності, поширення інформації та надання підтримки для розроблення і впровадження документів та інструментів з урахуванням місцевих особливостей, сприяння введенню практичних змін та пілотних програм. Проект було офіційно відкрито у Києві 24 квітня 2009 р.

....

жахи, ґендер, тексти, мова

Previous post Next post
Up