Чому нас дурять?

Jul 24, 2012 17:01

Питання до представників опозиції, небайдужих і всіх інших

Чому об'єднана опозиція ВО "Батьківщина" свідомо вводить в оману народ України?

По-перше, фарс, а по іншому назвати це не можна, з поданням позову на Президента України до адміністративного суду. В тексті позову, окрім звинувачень Президента, також звинувачується Конституційний суд у прийнятті неконституційних рішень. Нагадаю, що у повноваження Адміністративного суду, навіть верховного, не входить оцінка дій ні Конституційного суду ні Президента. Навіть, припустимо, що Верховний адміністративниий суд, незважаючи на здоровий глузд, законодавство і т.п. задовольнить позов Яценюка, якими інструментами це рішення приведуть в дію? Нагадаю, що на строк виконання повноважень Президент користується недоторканістю. Тобто, законними способами виконувати рішення суду президента змусити не можливо.

По-друге, на своєму сайті ВО "Батьківщина" закликає громадян долучитися до позову як треті особи, заповнивши заяву, і наголошує: !) Зауважте: вам не потрібно залишати паспортні дані. Необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові та свою адресу, а також поставити підпис." Так от це ще один обман - ні один суд не прийме заяви, якщо належним способом не засвідчено особу (паспортні дані потрібні не тільки письмово, але й з додаванням фотокопії). Значить всі заяви, які підписуються щодня у палатках та присилаються поштою, не що інше як сміття.

По-третє, нагадаю, що Конституцією України визначено, і цей перелік є вичерпним, 4 способи дострокового припинення повноважень Президентом України ст. 108 КУ: -відставка; -неможливості виконувати свої повноваження за станом здоров'я; - усунення з поста в порядку імпічменту; -4) смерть. Все! Ніякі підписи, ніякі референдуми і таке інше не зможуть усунути Президента від його поста.

Я не вважаю себе прихильником нинішньої влади, але опозиції не дам себе одурачити.

То чому, так звані, захисники самі вдаються до брудних методів? Як же чесність? Яка може бути чесність, коли нам брешуть з першого ж дня?

прямо

политика

Previous post Next post
Up