Адольф Вільям Бугро.Картини.

Jul 27, 2010 12:59

 Колись побачила  картини Вільяма Бугро в інтернеті і мені дуже дуже сподобались. Я не думала, що можна настільки реалістично малювати  і я ними любуюсь, мені приємно дивитися, розглядати. Дуже б хотілось побачити його роботи в живу. І як ви думаєте, щоб писати такі картини потрібен великий талант чи просто вміння,навики?
От я дуже люблю і поважаю людей, коли видно, що стараються, роблять роботу якісно , а не малюють шо небудь аби було для кількості, як більшість сучасних художників. Та і не лише в мистецтві - у всьому.Тим і сподобався Бугро - все таке в нього  ніжне і трохи печальне.. Це і не дивно, після такої долі.. :(

"Картини Бугро, з першого погляду передають реалізм. Техніка писання його була бездоганною, він виписував все до найдрібніших деталей, таким чином прагнучи до досконалості. Але його картини відображають ідеалізований світ, юний, сентиментальний і чуттєвий.

Хоча Бугро визнаний одним з видатних класичних майстрів, його іноді порівнюється з Рафаелем, але багато хто, особливо імпресіоністи, у своїй спробі розтоптати класичний живопис, критикували його. Течії імпресіонізму, які підготували шлях модернізму, драматично змінило сприйняття та історію мистецтва, тому творіння Бугро, з цієї точки зору, розглядалися як старомодні. Традиційна техніка трактувалася як пута, які заважають вільному вираженню в мистецтві.

Його досконала творчість ставилося йому в провину, як приховування справжнього мистецтва, а класичні ідеали його творів розцінювалися як незначна ретроспектива. Чи були його творіння невиразні, в чому дорікали його критики? Можна сказати, вони сентиментальні, але все-таки, вони містять красу, доброту і відданість - якості, які варті розгляду.

Бугро написав 826 картин. І на багатьох зображені діти і ангели. Можливо його життя вплинуло на зображення дітей.У нього і дружини  народилося троє синів і дві дочки. Всі троє синів померли. Один з них, Жорж, у віці 16 років; Адольф-Поль помер від туберкульозу, коли йому було 30 років. Його третій син, Вільям-Моріс, помер новонародженим, перед цим померла його мати.Одна з дочок померла теж немовлям."



1.Дівчинка і букет



2.Милосердя



3.Мадонна і ангели



4.Вечірній настрій



5.Біблійний мотив



6.Брат і сестра, бретонці



7.Душа в небесах



8.Перервана робота



9.Маленькі жебрачки



10. Купідон і душа як діти



11.Збирачка винограду



12.Маленька пастушка



13.Маленька злодійка



14.Мушля



15.Поцілунок



16.Музика і Література





17.Промоклий Купідон

художнє

Previous post Next post
Up