Я не ведаю, як Хельсінкі з яго геаграфічным месцазнаходжаннем, халодным кліматам, касмічнымі цэнамі, мінімальнай колькасцю гістарычных помнікаў і дэпрэсіўнай архітэктурай мог стаць месцам паломніцтва турыстаў, але факт застаецца фактам.
Эстэтыка гарадской забудовы фінскай сталіцы нагадвае мне нешта сярэдняе паміж цэхам і казематамі.
(
Read more... )
Reply
Вячэра. Карэ ягня - 24.50, суп з лісічкамі - 13.50. Келіх віна ў сярэднім 9-10 еўра, глёгі (аналаг глінтвейна) - 9.50. Квіткі бралі ў кіроўцы трамвая (трохі даражэй, чым у аўтамаце) - 3.20 (карацей, з'ездзілі з мужам на трамваі ў музей за 280 тысяч :)). Можна харчавацца ў буфеце (такая сталоўка па ўзоры шведскага стала, набіраеш колькі хочаш, тарыф фіксаваны) - ад 8.50 да 12.50. Аднойчы вячэралі ў нумары. Набралі каўбасы, рыбы, сыру - атрымалася 40 еўра :)). Муж знайшоў хот-дог па 4.50 - не мог нарадавацца, які танны :)). Уваход ў музеі - 10-15 еўра з чалавека.
Reply
Усё ж я абіраю Міжземнамор'е :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment