У апошні дзень было -28, але мы выжылі :). З глінтвейнам праяснілася. Ён у іх непапулярны, яны ўжываюць глёгі - гарачую сумесь каньяка з варэннем, 9 еўра шкляначка, каб ім. Моцна не разагрэешся :)
Зараз пашукаю спасылку на Хрысціні блог, а тое з тэлефона было нязручна.
У іх папулярны стакгольмскі паром, бяруць квіткі туды-назад на пятніцу-суботу. На пароме нажыраюцца ў дым, бо там у бязмытныя крамы, на шведскі бераг не сходзяць, да абеду суботы прачухваюцца і сходзяць на фінскі бераг шчаслівыя і з вазкамі бязмытнага алкаголю, каб тыдзень падагравацца да "наступнага" парому. А вы глёг :)
Reply
Толькі здзівілася, што гэта і ўвесь каментар на мае старанні :).
Reply
А што за кулінарны блог вядзе Хрысціна, бо я не бачыў, хоць і фрэнды мы?
Reply
Reply
Reply
Reply
Зараз пашукаю спасылку на Хрысціні блог, а тое з тэлефона было нязручна.
Reply
Reply
Мой муж у мінулым годзе сустракаў у Мінску сваіх фінскіх партнёраў. Яны ехалі да Гомеля на машыне гадзін 6 - ад бара да бара :). Так што веру.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment