Як зрозуміти, чи в тебе зламаний ніс?

Nov 15, 2011 13:16

Наша справа з ламанням носа у маршрутці повзе далі.


Вчора медична експертиза, на яку направили мого друга з райвідділку, тривала приблизно 10 хвилин. Лікарка пила чай… Прийшов мій потерпілий друг, вони доторкнулася до кінчика його носа, порухала: «Не болить», - спитала, п’ючи чай. «Ні», - відповів мій друг. «Тоді у вас немає перелому». - Лікарка виміряла лінійкою довжину розсічення. Диктувала свій лікарський висновок, ймовірно, медсестрі і продовжувала сьорбати чай.

«А як же рентген, додаткові обстеження?», - обурився мій друг.
«Це вже нас не цікавить, можете іти в лікарню і робити самі», - відповіла експерт. Отака у нас незалежна та об’єктивна експертиза вийшла.

Наступні кілька годин у нормальній лікарні пройшли тяжко - рентген показав, що ніс таки зламаний, травматолог його рівняв, купу знеболюючого. Голова дико болить уже другий день.

Сьогодні вранці, 15 листопада, ходили на допит. Рішення лікаря про те, що ніс таки зламаний до справи не долучили, сказали, що мають рішення ЇХНЬОЇ експертизи, а це так би мовити остання інстанція. Дільнична потішила: «Ви звісно можете подавати в суд, але не думаю, що це щось дасть. У вас легкі тілесні ушкодження».

О так закінчився наш третій день українського «слідства». Що робити далі, навіть не знаємо…????? На разі нашому борцеві за справедливість грозить адміністративний штраф, мабуть десь 5о грн:))))
Previous post Next post
Up