(Untitled)

Jun 25, 2010 14:07

я дуже люблю каву - запарити кіпятком, процідити у велику чашку, налити багато вершків і насолодити. Колись прочитала шо кофе должен буть чьорним як ночь, міцним як обійми і солодкім як поцілунок. Кожен раз бесстижо сиплячи цукор у каву згадую цю поетічну фразу і мені легшає ( Read more... )

Leave a comment

Comments 31

jarkokozak June 25 2010, 11:10:23 UTC
Цукор - біла смерть.
Кава - чорна смерть.
Кава з цукром - чорно-біла смерть.

Reply

velvetvampiress June 25 2010, 11:16:17 UTC
шото ви зациклєни на одном я бачу:)
як казали умні люди: доказано, всі хто читав книжки, померли!

Reply

jarkokozak June 25 2010, 11:24:20 UTC
Зі сміху?

Reply

makemytrip June 25 2010, 11:33:47 UTC
в принципі:)

кстаті натуральна кава з натуральними вершками і навіть цукром значно корисніша за те, шо продають як пиво:)

Reply


lagidnyu_olen June 25 2010, 11:33:20 UTC
тю, а не пофіг, хто там шо подумає?
я оно взагалі спочатку на дно турки сиплю цукор з сухим молоком, там виходить карамель - і аж тоді додаю каву і воду.
дехто на таке крутить пальцем біля виска, мені пофіг

Reply

makemytrip June 25 2010, 11:34:16 UTC
а ну а ну, сиплеш цукор із сухим молоком і нагріваєш чи як?

Reply

lagidnyu_olen June 25 2010, 11:37:44 UTC
ага. і трохи води, шоб молоко розійшлося. можна просто цукор, але тоді дуже прилипає до дна. ще буває корицю і ложку какао додаю - тіпа мокачіно виходить.

Reply

velvetvampiress June 25 2010, 11:41:44 UTC
блін афігєнно звучить, я спробую на вихідних!

Reply


headdram June 25 2010, 19:11:48 UTC
ну пєрєбор-це тойво...не смачно ящєтаю. Пріторний смак не для кави, кава має бути гірковатою,як в кахфе Золотий дукат)

Reply


zirkavika June 25 2010, 20:46:18 UTC
А я вообще с 14ти лет пью кофе без сахара. И так привыкла, шо иначе не могу-мне сахар забиает вкус кофе

Reply


Leave a comment

Up