«Як кролі Врятують планету !»

Oct 06, 2010 20:15

10\10\10 - Майстер-клас з приготування Вегетарiанских страв



10 жовтня Неділя, до Всесвiтнього Дня клiматичних дiй (10.10.10) та Мiжнародного Дня вегетарiанця(1.10.10) з 15:00 до 17:00 у новому вегетарiанському кафе Ecobuffet (Пр-т Московський, 23г) відбудеться майстер-клас з приготування вегетарiанських страв та презентацiя вег-бiблiотеки. Подія супроводжуватиметься живою музикою.

Організатори майстер-класу прагнуть привернути увагу громадськостi до проблем змiни клiмату на планетi,зокрема, взаємозадежності між промисловим тваринництвом та цими змінами. Так, ще у 2006 роцi FAO (Продовольча та Ciльскогосподарська органiзацiя ООН) оприлюднила результати дослiджень, котрі свiдчать, що промислове тваринництво є найбiльшим забруднювачем атмосфери парниковими газами, продукуючи 18% викидiв. Приміром, це бiльше за весь транспорт в свiтi - 13%.

Лишень відмовившись від вживання м'ясної їжі, кожен може допомогти врятувати нашу планету від загибелі. А всі відвідувачі майстер-класу зможуть переконатись у тому, що страви вегетаріанського меню є справді корисними, різноманітними та легкими в приготуванні, а ще - надзвичайно смачними =)

http://www.350.org/en/vegan_ua
http://animal-rights.in.ua/media/p/9/download.aspx - Startoviy Paket for Vegans
www.Vegannogi.com - Veganshoes in Ukraine

курсы вегкухни, акции, где поесть, Киев

Previous post Next post
Up