в пт в Киеве акция протеста против беспредела в зоопарке. ПРИГЛАШАЕМ!

Apr 29, 2010 02:36


У п’ятницю, 30 квітня, о 15:00 біля Київської міської державної адміністрації відбудеться акція протесту проти жорстокого ставлення до тварин у Київському зоопарку та непрозорої діяльності цієї установи. В пам’ять про слона Боя та інших загиблих в зоопарку тварин відбудеться перформанс із живим виконанням траурної музики.

26 квітня близько 11:00 загинув слон Бой - найбільший азіатський слон в Європі та гордість всіх киян. Проте Бой - лише чергова жертва Київського зоопарку. Так, за останній час в зоопарку загинули: білогрудий ведмідь Ося, броненосець, амурський тигр Іван, 13 великих водоплавних птахів, самець зебри Грант та важкотравмована самка зебри, у невідомому напрямку зник важкохворий кінь Пржевальського, а також перебувають у важкому стані багато інших тварин.


Захисники тварин переконані: відповідальні за ці смерті - некомпетентна адміністрація Київського зоопарку та Київська державна міська адміністрація, що покриває фінансові махінації та жорстоке ставлення до тварин в зоопарку.

Вимоги, подробиці, контакти:
http://community.livejournal.com/eco_zooza_ua/89081.html


киев, мероприятия, зооцид, защита животных, акция, права животных, Киев

Previous post Next post
Up