собачий вимір

Sep 12, 2008 04:50

прес-анонс події
18 вересня 2008 р. (четвер) об 11 годині відбудеться прес-конференція «Євроінтеграція України: собачий вимір».
Бізнес на крові, практикований в Україні на державному рівні, є одним з найтяжких каменів спотикання на її шляху до Європи. Такою є визначальна теза учасників прес-конференції - представників вітчизняних зоозахисних організацій з усіх куточків країни. До участі запрошено й міжнародні організації (WSPA).

- Чому в Україні не виконується закон з захисту тварин?
- Чому громадські організації не допускають до контролю за його виконанням?
- Як кров закатованих «братів менших» перетворюється на «хатинки» чиновників?
- Як сучасні «Шарикови» стерилізують собак (харківський досвід)?
- Евтаназія по-українські: задушити, відстріляти чи отруїти?
- Як розв’язали проблему безпритульних тварин країни Євросоюзу?

Фахівці з захисту тварин України й закордону не лише відповідатимуть на ці та інші питання, а й запропонують, що робити, аби цивілізовано подолати ганебні явища українського сьогодення в цій сфері.
Прес-конференція проходитиме у приміщенні Всеукраїнського прес-центру Української національної інформаційної агенції «Укрінформ» за адресою Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16.
До участі запрошено урядовців, представників місцевої влади та правоохоронних органів, журналістів, усіх бажаючих.
Контактні телефони: (8 044) 244-90-47, 279-22-42;
Факс: (8 044) 244-90-13, 244-90-41
Учасники прес-конференції також здійснять пікетування Кабінету міністрів з вимогою розробки за участю зоозахисних організацій і ухвалення державної програми щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами та захисту домашніх і безпритульних тварин. Пікетування відбуватиметься 17 - 19 вересня з 10 до 19 години у Маріїнському парку навпроти будинку Кабінету міністрів України.

*****************
трёхдневное пикетирование:
...кто может хоть в какое-то время из этих трех дней прийти, отписаться и прийти. Мы должны добиться внимания госчиновников к страданию варварски уничтожаемых животных. Мы должны добиться, чтобы проблемами уличных собак и кошек занималась не служба утилизации мусора (как сейчас), а экологические инстанции, чтобы отношение к ним не зависело от от того, любит или не любит собачек мэр мухосранска, а от закона и от положений, записанных в Программе по защите животных.
Previous post Next post
Up