Відкритий лист львівської патрійотки до міністра освіти

Feb 17, 2012 17:53


balzatul пишет: « Відкритий лист львівської патрійотки до міністра освіти»

Схоже, український політикум на порозі чергового гучного «дипломного» скандалу. Після історій з фальшивими дипломами Романа Зварича, заступника голови СБУ Андрія Кислинського та виявленими нещодавно сімома дипломами працівників львівської мерії свій «герой» знайшовся і в партії «Свобода».

Причому мова йде не про рядового партійця, а про заступника голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока, голову економічної ради цієї політичної сили Василя Павлюка, якого партія після перемоги «Свободи» на місцевих виборах 2010 року делегувала на посаду секретаря Львівської міської ради.


Що цікаво, саме Василь Павлюк з цієї посади перетворився б на в.о. міського голови, якби «свободівці» таки зреалізували свій неодноразово озвучений намір відправити у відставку Андрія Садового. Словом, інтрига і потенціал у скандалу - вкрай серйозні.

Вельможноясний пане Міністер Дмитро Тютюнник!

Звертаєця до Вас львівська патрійотка Розалія Краснодупська, широко відома у вузьких колах своїми патрійотичними законодавчими ініціятивами.

Нещодавно у нашому галицькому П’ємонті роздмухали чергову авантуру через погано підроблений диплом правиці славетного патрійота-свободівця Олька Тягнивбока, і левиці нашого мера, Василька Павлюка. Отож враховуючи, шо останнім часом тоті дипломні шкандалі виникають, як підпеньки по дощі, хочу внести пропозицію, жебисте ввели такий закон, аби люди марно не витрачали кошти. По цо нашим можновладцям взагалі тота надвисока освіта? У фільварку мого діда був війт, то мав лише штири кляси ЦПШ. А як його нарід поважав, і який у фільварку завше був порєдок! Тож пропоную, жеби жодних довідок про освіту з кандидатів не брали (же би не змушувати їх прибріхувати), а тилько довідку від психіятра, шо не зовсім вар’ят та від дохтура піхвознавця (де-кому - дупознавця), жи не курвечки! Якшо у комісії не є такого дохтура, то пропоную свого кума - шалено по бабах бігає, тож у тій справі досвід має, хай хоч якийсь зиск з того буде! Бо то всім зрозуміло, жи з курви звичайної потім виходить «політічєская простітутка» (скілько їх за останні роки наплодилося в різних Радах)! А то вже є загрозою суверенності Української держави. Тож прошу пана міністра виписати особисто всім кандидатам атестати за середню школу повторно - жеби ніхто не сумнівався, шо вміють писати (бо ж тре закони творити!) а ше шо вміют порахувати та правідлово поділити! Інше - то вже їм зайве, тіко жити заважеє!

Ше хтіла попитати: відчуваю, шо маю дохтурський талянт, не гірше за Слюсарчука, то хтіла б вкупити си дохтурського диплома та відкрити приватного шпиталю - «зеленкою», аспіриною та клізьмою користуватись вмію! Тож може хто підкаже - в якому переході дипломи спшедають таньше? Слічно дєкую!

Слава Бандерштадту!

Слава героям!

Бандерлохам слава!

З повагою,

львівська патрийотка

Розалія Краснодупська.

Львов, укрс, стёб

Up