Разочарование года

Dec 18, 2011 15:52


По наводке balzatul
По наводке berdychevsky

Креатив irishhighlander:
« Спасибі львівському народу за нашу йобнуту «Свободу»!»

d12k пишет в misto_lviv (и даже не снесли ни пост, ни комменты!!! - vefff):
« А можна якось ту «свободу» заборонити?»
Львівська міська рада прийняла нову ухвалу, яка встановлює правила торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями у місті. Дозволений час торгівлі алкоголем ще більше скоротили - купити плящину чогось міцного тепер можна буде лише з 12:00 до 20:00. Окрім того, заборонено буде продавати алкогольну продукцію під час проведення масових заходів, які фінансуються з міського бюджету. За відповідне рішення проголосували 62 депутати міської ради. Водночас, депутати перебрали на себе повноваження видавати дозволи на торгівлю алкогольною продукцією. Раніше такі дозволи видавав департамент економічної політики. Також депутати запропонували обмежити торгівлю алкоголем під час релігійних свят, зокрема, під час посту; заборонили торгівлю на виносних столиках, які не мають прив’язки до кафе та ресторанів.

Міський голова Андрій Садовий назвав таку ухвалу верхом цинізму. Зазначимо, що депутати голосували за два варіанти ухвали. Команда А. Садового пропонувала взагалі заборонити продаж алкогольної та слабоалкогольної продукції у МАФах, що викликало хвилю протестів серед підприємців. За неї проголосували лише 18 депутатів. Проте, голосування пройшла інша ухвала, запропонована депутатами від фракції ВО «Свобода»
http://portal.lviv.ua/news/2011/12/15/142000.html
Продолжение обсуждения темы здесь.


15 грудня кілька сотень львів’ян - власники торгових кіосків та їх працівники пікетують Львівську міську раду, де відбувається сесія. Вони вимагають відкликати проект ухвали про заборону продажу у МАФах у Львові алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива.

ЗЫ. Ну конечно. Предприниматели как всегда в своём репертуаре. Против того, что нужно было запретить - продажа алкоголя в киосках (в Киеве алкоголь таким образом не продавали никогда, только пиво, а сейчас и его практически нигде в киосках нет, и очень правильно - предприниматели барыги повозмущались и заткнулись, и переделали киоски в магазинчики) - они протестовали.
В результате получили ещё круче - монополию «ССвободы» на выдачу лицензий. Теперь попрыгаете, «предприниматели». Будете финансировать предвыборную кампанию тягныбоков не добровольно, а принудительно, лохи.
Через полгода слоган про «йобнуту «Свободу» будет проявлением лояльности по отношению к львовским депутатам.

ЗЗЫ. На русский не перевожу во избежание утраты местного колорита
Слоган только переведу:
«Спасибо львовскому народу за ебанутую «Свободу»!»

UPD Львов. Выпиваем культурно, идеологически выдержанно и расово незамутнённо. Фотография monsier_serge, стырено отсюда у berdychevsky



Ой, кто эта мадам? (не подсматривать)

Львов, ОПГ «ВО «ССвобода», перемога, Партия Ющерионов Украины, облом

Up