Термоядерная сексуальность и интим украиномовности

Jun 07, 2011 19:34


Наведомо кто пишет:

Українська - одна з наймелодійніших і найбільш милозвучних мов світу, а українські дівчата - безперечно найгарніші та найзвабливіші. Наслідком поєднання цих двох компонентів є надпотужний термоядерний вибух яскравих емоцій, палкої пристрасті та нестримної сексуальності. «Пружний струмінь - 2», в общем.

Алег Медведев пишет:


Україномовний Київ існує. Іноді він виходить з підпілля, навіть у буквальному сенсі. Позавчора, піднімаючись із метро до Палацу спорту, був приємно вражений кількістю людей, які навколо мене говорили українською. Зазвичай, мову чути значно рідше, бо більшість утаємничується з нею десь вдома, чи ще деінде у своїх україномовних гетто. Для багатьох говорити українською - процес такий же інтимний як займатися сексом. Не кожний поціновувач э т о г о готовий злягатися на людях. І коли вже людину застукано, то, подібно тому як судомно натягає на себе штани чи спідницю, вона переходить на російську

RU

Украиноязычный Киев существует. Иногда он выходит из подполья [из схрона?], даже в буквальном смысле. Позавчера, поднимаясь из метро к Дворцу спорта [Медведев из метро!!!], был приятно поражен количеством людей, которые вокруг меня говорили по-украински [видимо, охрана]. Конечно, мову слышно значительно реже, так как большинство шифруется (?) с ней где-то дома, или еще где-нибудь в своих украиноязычных гетто. Для многих говорить по-украински - процесс такой же интимный, как заниматься сексом. Не каждый ценитель этого готов оголяться [pavelzv подсказывает, что правильный перевод в данном случае - совокупляться] на людях, и когда уже человека «застукали», то, подобно тому, как он судорожно натягивает на себя штаны или юбку, он переходит на русский.

Алег - просто золотой фонд свидомо-патриотического креатива. Хороший в БЮТ кокс всё-таки.

идиотизм, ЗАНИМАТЕЛЬНАЯ ЗООЛОГИЯ, жить не по лжи, эротика, укры

Up