Чим меньше ветеранів тим дорожчий парад.

May 08, 2011 18:23

" Завершення Другої Світової війни Європа та весь світ святкують не 9-го, а 8 травня. Це тому, що саме 8 травня 1945 року було підписано Акт про капітуляцію фашистської Німеччини.

Лише у Радянському Союзі цю дату змістили на 9 травня. Як аргумент наводиться те, що нібито у той час, коли підписували угоду, «за Москвою» вже було 9 травня. Очевидно, що це було зроблено для того, щоб вирізнити особливий вклад СРСР (Союз Радянських Соціалістичних Республік) у перемогу над фашизмом."

www.google.com.ua/imgres

"Міністерство оборони попередньо підрахувало, що на проведення військового параду з нагоди 20-річчя Дня Незалежності України 24 серпня необхідно 320 млн грн. Про це повідомляє інтернет-видання Zn.ua з посиланням на документ, підписаний директором департаменту фінансів Міноборони Іваном Марком."

ukranews.com/uk/news/ukraine/2011/04/08/41101

За її словами, (начальника Головного управління праці та соціального захисту населення КМДА Тетяни  Костюренко)  якщо 5 років тому в м. Києві проживало близько 134 тис. ветеранів війни, то станом на 01.10.2010р. в місті Києві проживає 103,7 тис. ветеранів війни, в тому числі: 24 осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною; 13,1 тис. інвалідів війни, в тому числі колишніх малолітніх в'язнів концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання; 14,5 тис. учасників бойових дій; 76,0 тис. учасників війни та членів сімей загиблих військовослужбовців.

Таким чином якщо не проводити парад  в Київі, а просто роздати гроші ветеранам вийде  більше 3000 грн.  Що  більше ніж  три середніх  пенсії  (Середня пенсія становивить 887 грн)

Якщо роздати  
всім ветеранам , а їх в Україні біля мільйона
  то вийде біля 320 гривен, вистачить і  на наркомовські і на скромний обід в кругу сім"Ї.

Але  мегашоу із тєтридцатьчетвірками  полуторками та коробочками солдат звісно ветеранам дороще за грошові знаки. Принаймі януковічі так собі мабуть думають.  Ну і Вітьок звісно  на трибуні постоять зможе, поуявляти себе великим полководцем.  Та і бабла трохи попилять не завадить.

Вопщім з празніком.


Сам напісал сам на память вьіучіл., Про політику

Previous post Next post
Up