Аврора, Enya і апокаліпсіс.

Jun 13, 2011 02:09

Коли гігантський (1300 км в діаметрі)  генератор  що складається  переважно  із заліза  і невтомно крутиться в самій середині нашої терпеливої планети  збавить оберти  до нуля, а   земне  ядро пертвориться на застиглу  массу  -  магнітне поле що огортає планету зникне, а  сонячні вітри літр за літром будуть здувати атмосферу Землі в космос, випиваючи  по краплині  життя  із нашої біосфери. 
І це при умові  радіація та інші приємні речі їх не випередять.

Це один із найбільш ймовірних "кінцевих"  варіантів загибелі всього (може окрім бактеріального) життя  на нашій планеті, який може наступити значно раніше ніж щось трапиться із Сонцем.

Так от коли таке трапиться  настання кінця біосфери буде супроводжуватись ось таким  блискучим світловим шоу,   яке зараз можна  майже безкарно спостерігати тільки недалеко від полюсів:

image Click to view



image Click to view



Ну звісно, тільки без чудового мецо-сопрано Enyї.

Коли я бачу таке то в мене заскорузлого нєвозможного циніка, троля і хамла, закрадається великий сумнів - а може природа, космос і не зовсім безпристрасні до нас, може вони співчувають нам на такий манер, стараючись зменьшити муки відходу.

На захист своєї шаткої теорії скажу, що організм людини при смерті викидає в кров велику кількість ендофінів пом"якшуючи таким чином страждання вмираючого.  Як це пояснити якщо не останнім подарунком небес, бо до еволюції це якось зовсім не тулиться.

Ну і раз я вже наплів тут про Enyю і про небеса, то шоб два раза не вставать поздоровляю усіх із святом Духа Святого і запощую  ще одне відео де є і  Enyа  і ангели і  аврора.

image Click to view



Так і з магнітним генератором це ще не скоро буде, мільйонів триста я думаю в нас ще є,  так що   ще встигнете спакувать валізи.

От така от філософія.

Previous post Next post
Up