Атмасфера

Dec 20, 2011 09:14

15 грудня я була на концерті Атмасфери в пивному клубі «Майдан». Якщо вперше (нагадаю, що це було в березні цього ж року) я йшла на концерт практично не здогадуючись що я побачу і почую, а просто по рекомендації Тірса то на цього разу я була готова до драйву, танців і числених оргазмів.
Отже. Концерт спершу планувався на 19, потім на 20. Столик нам порадили (Іра - адміністратор клубу) замовити на 20,30 бо концерт буцімто почнеться взагалі в 21. У зв’язку з цим малу я з собю не взяла бо ж наступного дня в школу. Минулого разу вона ходила зі мною і була у захваті. Дуже шкода бо ж цього разу в Майдані не курили (це, між іншим, великий плюс організатору) і у мене була можливість показати Каті Майдан концертний без страху за її легені. Ну але іншим разом.


Про гурт ніц не розповідатиму, адже гугл знає все. Скажу тільки, що Атмасфера дуже відома за кордоном, а у нас... Ну, як завше. Це дуже прикро, адже гурт неймовірно талановитий і розвивається такими обертами, що ого-го. Мало того, що вони чудові музиканти, всі до одного харизматичні особистости і просто вродливі люди то вони ще й об’єднані спільною ідеєю, співають на санскриті, беруть учать у благодійних акціях, аще неймовірно прості і привітні у спілкуванні.


Варто відзначити, що то був не просто концерт, а благодійна акція. Вхідним квитком слугувала новенька м’яка іграшка. Іграшки збирали для діток, які на свята з тих чи інших причин перебувають в лікарняхL. Ю. Купив класні іграшки, я сподіваюся, що малята, яким вони дістануться будуть задоволені.


А тепер про концерт. Було абсолютно все. І запальна Gopala, і медитативна Nama Om? І пісня про Апокаліпсис під час якої Тимур надривно кричав і так гамселив ударні, що у мене серце ставало, і навіть пісня на футбольну тематику, яка всім дуже сподобалася. А барабанне коло то взагалі щось неймовірне. Тимур (ви вже всі зрозуміли, що я по дружньому йому симпатизую, бо це один з найбільш харизматичних відомих мені музикантів, а знаю я їх ох як багато) завів присутніх у залі так, що всіх ще довго не відпускало. Загалом я не уявляю як Тимур працює в команді. Це своєрідний Річі Блекмор. Йому потрібна вся сцена, всі люди і вся увага. Він поглинає її як воронка. Він вміє працювати з людьми, ліпить як з пластиліу ту, публіку, яка йому потрібна наразі. І при цьому постійно сміється, кривляється, кричить і багато жестикулює.


Концерт закнічився аж якось геть швидко. Але Атма виконала кілька пісень на біс. І здається вибору у них не було, бо народ скандував і не відпускав їх ще довго-довго. Я взагалі давно не бачила таким «Майдан». Це було круто. Про ложку дьогтю в бочці меду теж скажу. Це був п’яний молодик, який чіплявся до присутніх, намагався потиснути руки музикантам і всіляко привертав до себе увагу. Це мене дратувало неймовірно бо залишатися біля сцени, коли там скаче тіло з вагою не менше 80 кг трохи страшно. Але його дівчина подарувала насті шалика, так що... Ну, але... Одним словом: буває.


Я рада, що була на концерті. Музика, настрій, здебільшого саме ті люди, адже не ті на такі заходи не ходять.
Підсумок: сподобалося. Однозначний маст хев муого музичного сезону.


Оцінка: 10 з 10.

(ще фоти)

Атмасфера, Я, Катя, музыка, мероприятия, Майдан

Previous post Next post
Up