Про уродов с Укропедии

Dec 27, 2012 19:00

Не варто плутати з Велика Вітчизняна війна.
Німе́цько-радя́нська війна́[1][2][3] (також наци́стсько-радя́нська війна́[4]) - збройний конфлікт між Німеччиною та СРСР, що тривав з 22 червня 1941 року по 9 травня 1945 року. Складова Східноєвропейського театру воєнних дій Другої світової війни. В німецькій історіографії отримала назву Східного фронту (нім. Ostfront), а в радянській - Великої Вітчизняної війни (рос. Великая Отечественная война). У конфлікті на боці Німеччини виступили Італія, Угорщина, Румунія, Хорватія, Болгарія, Словаччина і Фінляндія.

Німецько-радянській війні передувала змова СРСР і Німеччини щодо розподілу Східної Європи та Балкан. Протягом 1939 - першої половини 1941 років обидві держави ліквідували Польщу, країни Прибалтики, а також балканські держави. СРСР та Німеччина отримали спільні кордони, а також привід для наступу на сусіда для «звільнення» завойованих ним територій.


Нет, каковы уроды!
И после этого кто-то будет называть Википедию объективным источником информации"!
И кое-кого в качестве ликвидации последствий пакта Молотова-Риббентропа точно надо вернуть собственнику этих отобранных и незаконно удерживаемых Украиной земель!

уроды, мифотворчество, национализм

Previous post Next post
Up