Таинство освящения свинофермы от УПЦ КП

Dec 17, 2011 01:35

!!! Усі кошти отримані в якості подяки за освячення йдуть виключно на відбудову зруйнованої богоборцями Стрітенської церкви на Львівській площі міста Києва


 
UK">

Ви можете замовити
mso-ansi-language:UK"> Освячення дому

Освячення дому здійснюється священиком за особливим чином, що містить молитвослів’я, що закликають на будинок і на тих, що живуть у ньому, благословення Боже. При цьому на стіни наноситься зображення хреста,




вони помазуються освяченим єлеєм, і все житло окроплюється святою водою.

(Фото Благословіння СВИНОФЕРМИ у 2008 році-

http://stkachuk.livejournal.com/16265.html )





 Церковне слово “освячення” в даному випадку має інший зміст, ніж освячення води або ікони. Стосовно до цього чинопослідування більш доречно слово “благословення”: при їх звершенні ми молитовно закликаємо Боже благословення на будинок і на тих, що живуть у ньому, на їх християнське життя і здійснення добрих справ - або ж на транспортний засіб, на мирний і благополучний шлях тих, що користуються ним. Тому таке освячення - не якась автоматична дія: її дієвість безпосередньо залежить від того, наскільки ті, що випрошують церковне благословення, своїм життям самі відповідають святості благодаті Божої, що подається Церквою.




Для освячення будинку необхідно привести будинок до належного стану. Слід приготувати святу воду, свічки, рослинну олію, бажано спеціальні наклейки з хрестами, які батюшка наклеїть по всім чотирьом сторонам вашого освячуваного дому. Необхідно, щоб був столик, бажано, покритий чистою скатертю, куди б батюшка міг покласти святі предмети.




Треба пояснити вашим рідним суть того, що відбувається, налаштувати їх на побожну поведінку, на те, що по приході батюшки слід взяти в нього благословення, як і після чину освячення, прикластися до хреста.




Чимала духовна користь буде для вас і для ваших рідних, якщо батюшку запросити залишитися на чашку чаю.




Пам’ятайте, що відвідування батюшкою вашого будинку - прекрасний привід для всієї родини вирішити якісь духовні питання, зробити важливий крок у духовному житті, на який вони, можливо, не зважаться в іншій обстановці. Тому не пошкодуйте сил для підготовки ваших близьких, не допустіть, щоб звершення треби перетворилося для ваших домочадців в екзотичний “захід”.

На свято Великомучениці Варвари освячено хату Шевченка на Пріорці !
фото- http://stkachuk.livejournal.com/24617.html




Освятити квартиру можна в будь-який день, в будь-який час, коли це буде зручно Вам і батюшці. Підіть у храм, поясніть служительці у свічного ящика своє бажання. Вам підкажуть, коли зручно поговорити з батюшкою. Можна залишити в храмі «за ящиком» свій телефон для передачі священику. Щоб не бентежитися питанням: “скільки?”, (коли і переплатити не хочуть, і батюшку образити незручно) можете дізнатися звичайний розмір пожертви при здійсненні чину освячення; пожертвуйте ж за вашими можливостями. Тривалість чину близько 40 хвилин.

Ви бажаєте освятити оселю ? Офіс ? Дачу ?

Земельну ділянку ? Ферму ? Завод ? Фабрику ?

Кафе ? Літак ? Корабель?




Телефонуйте  067-508 - 45-33







антиэлита, украина, религия, деградация, палата № 6, з дуба впалы

Previous post Next post
Up