Личные впечатления участника Крестного хода

Jul 26, 2016 22:06


Особисті враження від Хресної ходи

Дякую Богу й Божій Матері за те, що хоч на трошки, але сподобився взяти зі своєю сім'єю участь в Хресній ході. Це настільки благодатно й радісно, що це просто треба відчути!

Фрагмент 1: Люди з сіл виходять на обочину дороги і пропонують паломникам воду, пиріжки. І це настільки щиро, що береш від них тільки із-за того, щоб не образити їх.

Фрагмент 2: Є й вороже налаштовані люди. Їх мало. Один з них, знімаючи мене й інших хрестоходців на телефон, кричить до мене: "Куди ти йдеш! Ти! Виродку!". А я дивлюсь на нього і усвідомлюю, що та радість і благодать, яка є на серці, не дає увійти в моє серце образі чи злобі на того чоловіка від тих його слів. Дивлюсь на нього і сам щиро засміявся, так радісно на серці. Хотілось обійняти його.
Очевидно, так діє Божа благодать, яку якщо людина має в серці, то вона (благодать) не залишає місця іншим гріхам увійти в нього (в серце).

Фрагмент 3: Періодично зупиняли ходу, бо повідомляли про "мінування". Але при цьому рух транспорту, який рухавмя по крайній лівій смузі, не припиняли. Цікаві в нас "міни": Хресній ході можуть зашкодити, а транспорту ні;). Непослідовні якісь:)

Фрагмент 4: Стояли й радикали з ОУН на повороті на Білогородку. Напідпитку дехто. Запах був, люди чули. ;)
Але Хресна хода в Стоянці повернула і пішла через Ірпінь до Києва. Минули їх.
ПЕРЕВОД:
Личные впечатления от Крестного хода

Спасибо Богу и Божией Матери за то, что хоть на немножко, но сподобился взять со своей семьей участие в Крестном ходе. Это настолько благодатно и радостно, что это просто надо почувствовать!

Фрагмент 1: Люди из сел выходят на обочину дороги и предлагают паломникам воду, пирожки. И это настолько искренне, что берешь от них только из-за того, чтобы не обидеть их.

Фрагмент 2: Есть и враждебно настроенные люди. Их мало. Один из них, снимая меня и других хрестоходців на телефон, кричит мне: "Куда ты идешь! Ты! Урод!". А я смотрю на него и осознаю, что та радость и благодать, которая есть на сердце, не дает войти в мое сердце обиде или злобе на того человека от тех его слов. Смотрю на него и сам искренне засмеялся, так радостно на сердце. Хотелось обнять его.
Очевидно, так действует Божья благодать, которую если человек имеет в сердце, то она (благодать) не оставляет места другим грехам войти в него (в сердце).

Фрагмент 3: Периодически останавливали ход, ибо сообщали о "минировании". Но при этом движение транспорта, который двигался по крайней левой полосе, не прекращали. Интересные у нас "мины": Крестному ходу могут навредить, а транспорту нет;). Непоследовательные какие-то:)

Фрагмент 4: Стояли и радикалы из ОУН на повороте на Белогородку. Навеселе кое-кто. Запах был, люди слышали. ;)
Но Крестный ход в Стоянке повернул и пошел через Ирпень до Киева. Миновали их.

православие

Previous post Next post
Up