Недоумки Корчинского показали, что Путин - Бог украинцев, накрыв Вечный огонь портретом Путина

May 07, 2016 20:25

Несколько хунвейбинов-недоумков, воспитанных Дмитрием Корчинским, в очреденой раз показали, что Путин - Бог украинских недонационалистов.

Они совершили кощунство над СВОИМИ предками, накрыв Вечный Огонь, который горит в честь миллионов, павших во имя освобождения Украины, гигантским портретом Путина.

Патриёт Украины из Калифорнии Sayfulin Marat  пишет в фейсбуке одного из участников акции Maksim Donotdrinkbeer: "

Пам'ятай! Культивування "дєвятоємая" та квіти до "вічного агня" це кулі в спину тих, хто зараз на антимосковському Східному Фронті!

В той час як на Сході України точиться війна з московським культом "вєлікайпабєди" (він же "дєдиваєвалі", він же "вєлікаяатєчєствєнннаявайна", він же "дєвятоємая"), за спинами Героїв, в тилу, вата знову підняла голову та знамя цього ворожого культу. У Києві вже не перший день ватники несуть квіти та колорадські стрічки до ідолу "вєчнийагонь" та змушують дітей та молодь приймати участь в цьому. На 9 травня вата, щоб підсилити істерію, взагалі хоче провести прокремлівську агітаційну акцію "бєсмєртний полк".
Путін не тільки ху..ло та хижа гієна, що відкусує шматки української теріторії, але й замполіт "геєни огняної" - банди "газпром", яка спонсорує всі ці "вєчниє агні" та "дєвятомаі".
Нагадаємо! Що вся ця істерія з московськими культами приводить до антиукраїнських гасел "путін ввєді вайська", втрати українських теріторій та до загибелі тисяч українських вояків"


[Spoiler (click to open)]



image Click to view



.


хунвейбины, день победы, мрази, путин

Previous post Next post
Up