Itt az ősz és még egy díjnyertes videóm van! Bográcsozás és egyebek:)

Sep 20, 2008 21:43

Rég nem írtam, közben beköszöntött az ősz és már fűteni is kell. A holnapi nappal megint idősebb leszek egy évvel. Hogy bölcsebb-e? Azt nem tudom. Dóri Németországban van a kórussal, így most csendesebb a ház.

Múlt szombaton volt ismét egy kellemes bográcsozás az SFport.net tagok szervezésében, az idő remek volt, a társaság szintén és a marhapörkölt is finom volt. Lesz majd november közepén - pontos időpont még nincs - egy SF portál találkozó. Részletek még nem ismertek, de itt a honlap linkje: talalkozo.sfportal.hu/ . Itt érdemesnyomon követni a híreket, va valakit érdekel. Meg nem erősített hírek szerint vendégként StarTrek-es színészek és stábtagok is itt lesznek., úgymint Rene Auberjonois (Odo), Ethan Phillips (Neelix), Eric Stillwell (Yesterday’s Enterprise társírója), Lolita Fatjo (script coordinator) és Richard Arnold (ő nem tudom, hogy kicsoda, de az ST-hez van valami köze neki is).

Időközben még egy videóm kapott egy díjat, a "Here without you" - aminek tényleg nagyon örülök. Ugyanott, mint az előző, "Az antarktiszi csata", csak most a normál versenyben második lett, mint "Best Angst" - na most bajban vagyok, hogyan is lehet ezt lefordítani magyarra. A verseny honlapján a következő meghatározás olvasható: Best Angst - Best display of anxiety and/or frustration. (Possible tearjerker) Vagyis a szorongás és/vagy csalódottság legjobb bemutatása (könnyfakasztó esetleg) Mindenesetre nagyon örülök, mert elég erős volt a mezőny.

Íme, a díj:



Ezek növelik az ember lánya önbizalmát, meg persze azok a kedves visszajelzések, amiket Tőletek kapok. Köszönöm!

Holnap kaptok a szülinapomra egy meglepetést, ugyanis kész lett egy videoklipem kb 10 perce. Ha Eszter lányom beszerkeszti a flash-es honlapomra, megnézhető lesz. Addig is az erő legyen veletek! :)

tv show: stargate atlantis, sfportal, birthday, vidding, tv show: star trek, award, vids

Previous post Next post
Up