Не варто принижувати свою державу брехнею

Feb 20, 2020 10:25



Фото  з Google

Вата всіх відтінків і калібрів, в тому числі можновладна, хто прямим текстом, хто ні, намагається проштовхнути в інфопростір думку, що "все не так однозначно" і що, можливо, "наші перші почали". Або що взагалі ніякого бою під Золотим не було, а був, наприклад, підрив української ДРГ на міні у сірій зоні, etc.
І тут би мені, сповненій гнівом праведним, дати ваті рішучу відсіч. Але не можу. Бо вся моя інформація про події під Золотим - з офіційних джерел. Тих самих, у яких бойовики не один раз самі себе обстрілювали, порушуючи Мінські угоди.

Ні, цього разу я відсотків на 80 впевнена, що все було саме так, як нам повідомили. Але я не поставлю під загрозу свою репутацію, наполягаючи на правдивості офіційної інформації, якщо вона не підтверджена власною, незалежною.

Бо, перепрошую, забрехалися. Я не кажу про форс-мажорні випадки - якщо, припустимо, помилка наших військових призвела до втрат серед цивільних. Усі розуміють, що це буде списано на противника, тут просто немає ради, так усюди завжди було, і так буде.

Але коли ми працюємо по військових об'єктах, по ворожих позиціях, по озброєних окупантах і колаборантах - якого біса стільки років принижуємось, удаючи, що цього не було??
Вони зі зброєю, воюють проти нашої держави - що ми повинні з ними робити, крім як різними способами звільняти від них наші території?
Хочуть миру? Хай вивішують білий прапор - і буде мир.
Не варто принижувати себе, своїх військових і свою державу брехнею.

Оригинал взят у bilozerska в Не варто принижувати свою державу брехнею

P.S До цього запису Олени додано багато ворожих коментарів від ватної сволоти, що згадується: "хорошие сапоги - надо брать".

мнение, политика, события, война, общество, перепост

Previous post Next post
Up