Ну і нехай...

Feb 14, 2011 13:18





Ну і нехай згодом дуже мудрі особистості скажуть, що їх дістали записи про день Святого Валентина у френдстрічці, нехай більшість (слава Богу, не всі) обурюється, що це чужинське свято і ще одна нагода для торговців заробити гроші... Або, що кохати слід щодня і не подарунками, а вчинками... І день Святого Валентина - це єресь і бла, бла, бла....
Ну і нехай... Байдуже! А я це свято люблю...Хоча погоджуюся, що свою любов слід демонструвати щоденно, а не в окремий день у році. Просто у день Святого Валентина - це можна робити в якийсь цікавий, приємний для обох і ориігнальний спосіб:)))
Не розумію, чому у багатьох це свято викликає стільки обурення... Є - то ж нехай собі буде... Нехай тішаться закохані і зовсім юні, нехай купують валентинки і вигадують оригінальні сюрпризи... Нехай у цей день буде багато квітів... Хіба ж у цьому є щось погане?
Приміром мені приємно мати зайвий привід купити подарунок для коханого... Приємно підписувати відкритку... Радісно від передчуття гарного вечора і від думки про те, що сьогодні у кімнаті знову будуть квіти!!!
Це прекрасно...!!! І нехай скептики зачекають... Прийде і на їхню вулицю свято... Завітає і у їхні серця СПРАВЖНЯ любов...

настрій... я, лірика..., кохання

Previous post Next post
Up