Солений пиріг(кіш) з грибами та цибулею-пореєм.

Oct 18, 2015 18:13


Несолодкий пиріг з листкового тіста з грибами і цибулю-пореєм. Легка і проста у приготуванні страва подається як аперитив і в якості основного блюда.
Інгредієнти: листкове тісто, 500 грам грибів- печериці, 1 цибуля-порей, сметана, оливкова олія, панірувальні сухарі, сіль, перець.



[Яг готувати:]
Покладіть гриби і цибулю-порей, нарізані скибочками обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії протягом 20 хвилин. Додати сіль і перець за смаком.
Розкачати тісто, викласти у форму для випічки на вощений папір і посипати сухарями. Додати сметану, покласти суміш грибів і цибулі-порею на тісто і випікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Смачного.

https://www.facebook.com/387526707930686/photos/a.393601667323190.110792.387526707930686/1175050742511608/?type=3&theater

#facebook, #buonappetito, #cмачного

Previous post Next post
Up