Правова культура

Dec 09, 2010 17:35


Правова культура, рівень професійних знань студента спеціальності «Правознавство» незалежно від спеціалізації, значною мірою визначається вмінням грамотно захищати права людини в усіх сферах життя, в тому числі і в сім’ї. Тим більш, що сімейне право відноситься до кожного, що ще раз підтверджує як важливо знати сімейне право та вміти правильно ним користуватися.

Сімейне право є обов’язковою навчальною дисципліною, яка вивчається на всіх формах навчання економіко-правового факультету.

Мета курсу - сприяти формуванню у студентів системи знань про цілі, які переслідує сімейне право, яким чином їх можна досягти, як держава завдяки нормам сімейного права захищає сім’ю, інтереси її членів, а також власні інтереси.

Основним джерелом сімейного права є Сімейний кодекс України від 10 січня 2002 року, яким рекомендується керуватися при вивченні курсу.

Програма курсу розрахована на два модуля та передбачає читання лекцій (18 годин) та проведення практичних занять (14 годин). Самостійна робота студента (22 години) передбачає освоєння теоретичного матеріалу, підготовку до практичних занять.

Для більш повного та глибокого вивчення курсу передбачається самостійне вивчення основної та додаткової літератури, яка пропонується в кінці програми.

Навчально-методичний рекомендації визначають об’єм і зміст курсу «Сімейне право України» і мають на меті надання допомогти студентам оволодіти матеріалом.

Програма курсу визначає коло основних питань і комплекс юридичних проблем, що висвітлюються в процесі викладення лекційного матеріалу.

З метою завершення вивчення курсу, а також з’ясування ступеню опанування студентами теоретичного і нормативного матеріалу з навчальної дисципліни, здійснюється підсумковий контроль у формі заліку.

Посещали сайт фотостудия Григория Игнатьева fotosp.ru? Если понадобятся услуги фотографа, и вы живёте в Санкт-Петербурге, советую обращаться к нему!

Именно теплицы из поликарбоната помогут Вам заняться любимым делом и получить максимальный результат. Проверено временем и опытом. Я свою покупал в "Дачном магазине".
Previous post Next post
Up