Черкаси-1. Архітектура і природа

Apr 10, 2017 19:10

Ви, напевно, ніколи не були в Черкасах? І навіть не розглядали їх як варіант, куди б можна поїхати на день-два? А може, ще й вичитали десь, що там нема чого дивитись, сама промзона і совкові будинки-коробки ( Read more... )

Черкаська область, Черкаси, ріки

Leave a comment

Comments 6

eldafirim April 10 2017, 17:20:44 UTC
Черкаси справляють дуже приємне враження. до цього посту з цікавинок міста знав лише, як не дивно, про будиський храм)

Reply

v1snyk April 10 2017, 21:48:48 UTC
Цікаво, чому саме про нього?)
я думав, якщо що і є відоме в Черкасах, то це готель Слов'янський - дуже часто фігурує у всеможливих путівниках

Reply

eldafirim April 11 2017, 07:17:37 UTC
друг колись бував у будійському храмі, ось і розповів

Reply


mandrivnic April 10 2017, 18:51:14 UTC
Дуже цікаво бачити своє багато років знайоме місто очима людини,яка вперше його побачила.В мене приблизно такі ж враження були,коли я вперше відвідав Вінницю.Ходив по ній і все порівнював: як в них і як в нас?Все порівнював.Стан архітектури,впорядкованість міста,,прибирання міста,благоустрій,громадський транспорт,виконання водіями ПДРі ще багато чого. Мушу сказати,що в цьому порівнянні Черкаси програли з великим рахунком.Не дивно,що Вінниця зараз стала першим за рейтингом містом України,в якому найкраще жити. Ото лише Дніпра Вінниці не вистачає,але то таке,Буг Є :)

Reply

v1snyk April 10 2017, 21:51:07 UTC
Ну, за півтора дні відвідин мені б усе одно було неможливо розібратись у благоустрої, це треба пожити у місті місяць-два) а от поверхнево Черкаси складають дуже приємне враження. І як я зрозумів, останнім часом стало усе-таки покраще хоча б з дорогами і парками. Тому позитивна тенденція присутня)

Reply

mandrivnic April 11 2017, 10:06:06 UTC
Я у Вінниці в перший же день розібрався :)
Та ніякої позитивної тенденції немає.Через парки і дороги просто гроші відмивають і піаряться чиновники.Дерева садять,які потім через недогляд всихають.Парки були парками,поки їх доглядали спеціалісти-дендрологи із "Зеленгоспу". А зараз на тих парках піариться хто хоче та кишені набивають хто треба.

Reply


Leave a comment

Up