Про Анхар Кочневу.

Dec 11, 2012 14:54

Останніми днями почалася якась нездорова істерія з приводу можливої страти жінки невідомого походження, але несподівано громадянки України.

Здебільшого цю істерію нагнітають різні рашисти та лівашисти. І зрозуміло чому, бо ця кореспондентка в штатському їм ідейно близька, бо підтримувала Башара Асада і взагалі була лівих поглядів. Ще вони намагаються втягнути Україну в сирійський конфлікт.

Так от я б їм нагадав їхню поведінку, коли вони безсоромно раділи кожній труні, що поверталася в Україну з Іраку під час перебування там українського контингенту. Або ось їхній свинячий вереск з приводу нападу сербів на розташування українських миротворців в Косові.

Не скажу, що мене дуже турбує судьба цієї жінки. Відверто кажучи, вона мене зовсім не турбує. Турбот у мене в житті вистачає без неї. Її смерть не викличе в мене абсолютно ніяких почуттів. Я її не занав і знати не хочу. Вона сама засунула свою голову в пащу смерті, ніхто її в ту Сирію не посилав. Отже, вона створила собі проблеми і вона їх має вирішувати.

Тепер відносно виплати грошей за неї. Я проти цього. Я щодня бачу безхатченків, що в цю лиху негоду змущені спати на асфальті в київських переходах. Так от я виступаю, щоб суму, яку запросили мусульманські боєвики за голову мусульманки виділити на підтримку знедолених під час лихої зими. Цим би можна було заткнути пельку різним лівашистам і рашистам.

Опубліковано: http://dexteriuzs.livejournal.com/23054.html
Previous post Next post
Up