Бились между собой насмерть за объединение

Aug 06, 2021 00:28

Из ФБ:
Ватні жопи палають:
- УкрАінскій прєзідєнт нє знаєт, что дінастія прібила із Новгорода! Із Новгорода! Новгорода! Новгород наш!

Ось це "із Новгорода" у ватних тубільців - рятівне коло, за яке відрижка Орди хапається, як за останню надію втриматися за давню історію. Кожний ватний додік вічно це гавкне: Із Новгорода, із Новгорода, Новгорода із!

А насправді скрізь обсьор.

[Spoiler (click to open)]1. Із якого саме Новгорода прибула династія нікому не відомо. Новгородів було не один. Як і невідомо, чи прибула та династія взагалі.

2. Тубільні археологи вже 100 років копають той Великий Новгород, з завзяттям божевільних намагаючись підтвердити байку про його древність. Вердикт їхніх же археологів, як гвіздок в труну: "культурних слойов старше 10 вєка нє обнаружено".
«состояние сегодняшних знаний о новгородском культурном слое и датировке его древнейших участков не подтверждает существование Новгорода в IX в. В пределах исходных ядер городских территорий на Неревском, Людином и Славенском концах отложение культурного слоя началось не ранее начала X в.» (Янин, 2004, с. 128-129)

3. Навіть якби попередніх двох пунктів не було - ви до Новгорода не маєте ніякого відношення. До 1471 року Новгород - незалежна республіка. Ви його завоювали, і щоб відучити від гєйропи, винищили населення. Ви у Новгороді - такі ж окупанти, як і в Донецьку, Криму, Казані і Грозному.


Ну і 4. Для дебілів: ваша Софія Августіна Бобер-Добер фон Цербская прибула до вас із Штетіна, вулиця Домштрассе, буд. №791. Поздоровляю: ви тепер проізошлі із будинку 791.

Діагноз цей називається просто, його поставив їхній же міністр культури: лішняя хромосома.

рашка-говняшка

Previous post Next post
Up