Кацапы!!! За то что мы покупаем газ на Западе ,а не у вас, вы нам будете должны!!!))

Sep 25, 2018 21:31



«Нафтогаз» почав новий арбітраж з «Газпромом». Тепер будуть судитися за різницю в цінах на газ

Перегляди:

1075

Дата:

20:43, 25 вересня 2018



Facebook / Yuriy Vitrenko



Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» почала новий судовий процес проти російського «Газпрома» для отримання компенсації різниці між цінами на газ, повідомляє УНН.

На прес-конференції головний виконавчий директор НАКу Юрій Вітренко розповів, що за рішенням Стокгольмського арбітражу «Газпром» повинен продавати Україні газ починаючи з березня за ціною на рівні німецького ринку.

«Газпром» не виконує своїх обов'язків, не виконує рішення арбітражу і не поставляє газ. Ми купуємо газ на європейському ринку», - пояснив Вітренко.

Він додав, що тепер компанія має намір через арбітраж змусити «Газпром» компенсувати різницю між вартістю газу, який «Нафтогаз» купує на європейському ринку, і вартістю газу по контракту з «Газпромом» після її зміни у Стокгольмі. «За нашими розрахунками тільки ця сума компенсації перевищує $110 млн», - сказав Вітренко.

У середині вересня «Газпром» заявив про те, що британський суд зняв арешт з активів компанії в рамках суперечки з «Нафтогаз України». Натомість компанія пообіцяла не відчужувати акції компанії "Nord Stream AG" - оператора будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Перед цим «Нафтогаз» повідомив про те, що Апеляційний суд округу Свеа в Швеції скасував своє рішення, яким він дозволяв «Газпрому» тимчасово не виплачувати «Нафтогазу» зазначені вище 2,6 мільярда доларів.

ЫЫЫЫЫЫ!!! Тепеь ,чем дороже нам Европа будет продавать газ, тем больше ГАЗПРОМ будет нам должен))) По моему это хдорово!!!
Previous post Next post
Up