Цікавий текст, який примушує замислитись

Nov 29, 2011 23:00

Коли вбивали чорнобильців, я - мовчав, тому що я не чорнобилець ( Read more... )

Leave a comment

Comments 4

порушення права дітей . кричущі факти про які повідомл ext_1068243 February 26 2012, 14:28:13 UTC
ПРО КРИЧУЩІ ФАКТИ ПОРУШЕННЯ ПРАВ НЕПОВНОЛІТНІХ НА пОЛТАВЩИНІ ПОВІДОМЛЯЄ ФІЛЬМ бУТИ пОЧУТИМИ ЩО РОЗМІШЕНИЙ НА САЙТІ пОЛТАВСЬКОЇ ОЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ПРАВО НА ЗАХИСТ" WWW.ZAKON-POLTAVA.PL.UA

Reply


про нереагування влади, прокуратури в Полтавській обл ext_1068243 February 26 2012, 15:10:10 UTC
Я голова правління полтавської обласної організації "Право на захист" Ніна Дашко підтверджую,аналізуючи цікавий текст, який примушує замислитись (uqspl)- що ми самі видали владі ліцензію на безкарність, не реагування ...Але ж я все таки хочу привернути увагу Президента України В.Януковича, міністра Освіти та Науки України, міністра Оборони України на слідуюче: На сайті нашої організації єпіграфом є слова нашого президента В.Януковича: ЗА БУДЬ ЯКІ ЯВИЩА КОРУПЦІЇ_ПОКАРАННЯ БУДЕ ЖОРСТКИМ І НЕВІДВОРОТНИМ,ТЕ ЩО КАЖУТЬ НАГОРІ_ВНИЗУ НЕ ЧУЮТЬ. А "внизу не чують -нічого!!!" Після безрезультатних звернень, скарг, статей правозахисників Полт.юбл.( протягом років) про кричущі факти фінансових зловживань, аморальність горе керівників з липкими руками інтернатних закладів Полавщини, та начальника Кременчуцького військового ліцею Полякова, правозахисники Ніна Дашко, Андрій Беркеля, Любов Горпинич, Микола Зароза, Людмила Кучеренко звернулися до Губернатора Полт.обл.,прокурора Полтавської обл., Нач.УВС Полт.обл. ФІЛЬМОМ БУТИ ПОЧУТИМИ /з 5 частин/, ( ... )

Reply


ми " проковтнули" і вони відчули безкарність...мусимо ї ext_1068243 February 26 2012, 20:16:29 UTC
Можливо я наївна, (але я вперто вірю що не Президент України наказав, щоб про КРИЧУЩІ ВИПАДКИ на місцях, в наших областях, він не знав!!! - можливо йому й невідомі прийняті ним "в спадщину" давні традиції Президенського апарату. Я та інші правозахисники Полтавщини, неодноразово надсилали ТЕЛЕГРАМИ! Президенту! - реакція - 0!!! Пробка в тому, що за кожною областю в Апараті Президента є відповідальна особа, котра ,на мою думку, має корупційні відносини( з тією областю...).А безкарність породжує монстрів...так, ми їх самі породили...І тому ми не повинні мовчати, якщо кожен з нас, не буде мовчати, буде звертатись до правозахисних організацій, до влади - то можливо буде толк. Наприклад я правозахисник Ніна Дащко та мої колеги роками ковтали образу,відписки, нереагування прокуратури, але знайшли шлях ОПРИЛЮДНИТИ про значні , шокуючі випадки в Освітянському відомстві Полтавщини( пане ТАБАЧНИКУ!!! ВИ ЧУЄТЕ????).Ми за власні кошти,зняли Аматорський відео фільм Бути почутими,(в 2-х перших коментарях я повідомляю назву сайту) де я була ( ... )

Reply


borisserdyk October 28 2013, 17:38:53 UTC

Leave a comment

Up