Соглашение между Украиной и ЕС сорвано - Зорян Шкиряк

Feb 15, 2013 16:04





Угоду між Україною і ЄС зірвано?...

Після останніх подій в Апеляційному суд, особисто для мене,  це очевидно.

Спостерігаючи увесь цей, спланований Банковою, злочинний «шабаш», європейська спільнота, навряд чи буде готова до підписання такого важливого міжнародного документу з Україною.

І відповідальність за це цілковито лягає особисто на Януковича.

Власне, черговим судово-правовим свавіллям під час розгляду «справи Щербаня» Печерським судом, Януковичмав на меті виконати кілька важливих для себе задач.

По-перше. За новими, ганебно сфальшованими ГПУ звинуваченнями, незаконно запроторити лідера української опозиції Юлію Тимошенко на довічне ув’язнення. І він буде робити для цього все можливе, системно нехтуючи Конституцією і Законом, переступаючи усі елементарні норми загальної людської і християнської моралі.

А по-друге, Янукович запланував зірвати підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом. Немає сумнівів, що йому вже практично вдалося розвернути європейський вектор України в інший бік. Адже його давня мрія - «злитися в екстазі» у МС з Путіним, Лукашенком та Назарбаєвим.

Янукович впевнено рухає Україну в обійми до євразійських диктаторських режимів, що близькі йому по духу. А нинішня окупаційна влада послідовно намагається знищити незалежність нашої держави.

Втім, переконаний, що здійснити це їм не вдасться.

Ну, а будь-які дружні і справжні партнерські відносини між Україною, ЄС та усім цивілізованим світом, можливі тільки після усуненя Януковича. Без цього нам нічого «ловити» на міжнародній арені. Це аксіома.

Зорян ШКІРЯК

ЯНУКОВИЧ ВИКТОР ФЕДОРОВИЧ. ДОСЬЕ
Previous post Next post
Up