АКЦИЯ ПРОТИВ УБИЙСТВА ЖИВОТНЫХ "STOP IT"! КИЕВ

Jan 24, 2012 14:34


Прес-анонс
акції на захист безпритульних тварин "Stop it!"

Київ, 25 січня о 9.30 біля будівлі Кабінету Міністрів України, вул.Грушевського 12/2 відбудеться акція протесту проти вбивства безпритульних тварин „Stop it”.

Жорстоке ставлення до безпритульних собак та котів в Україні вже стало чорною візитівкою нашої країни. Європейські та світові ЗМІ регулярно поширюють інформацію про те, якими варварськими методами вирішується проблема безпритульних тварин в найбільшій європейській державі: отрута та пересувні крематорії замість утримання в притулках та стерилізації - методів, прийнятних у цивілізованому світі. У всій Європі ширяться акції з висловленням обурення тим, що відбувається в Україні й вимогами вжити до неї міжнародних санкцій.

Однак, всупереч позиції світової громадськості, українська влада сьогодні зухвало намагається піти «ще далі» й законодавчо легалізувати масове вбивство. Для того до «реформування» законодавства залучено найодіозніших прибічників і практиків убивства разом з виробниками засобів для нього. Такі дії здатні остаточно перекреслити залишки позитивного іміджу України у світі і поставити нашу країну в один ряд з країнами найдикунських режимів.

Українська громадськість більше не може мовчати! В соціальній мережі Facebook оголошено акцію на захист безпритульних тварин "Stop it!".

Користувачі мережі закликають всіх громадян, небайдужих до болі та страждань невинних живих істот, прийти 25 січня на 9.30 до будівлі Кабінету міністрів України (Київ, Грушевського 12/2) та висунути свої вимоги для припиненню зоогеноциду.

Учасники акції приведуть із собою своїх чотирилапих друзів, які теж закликатимуть високопосадовців зупинити та унеможливити вбивства.

Контактні особи

Вікторія Світлова 050 669 52 29
Яна Ренк 098 055 5046
Наталія Вишневська 098 257 61 76

http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=8&t=35220
https://www.facebook.com/events/227036537378456/

акции

Previous post Next post
Up