Балаклава на 14 лютого

Feb 25, 2009 13:42

по-перше, дякую всім, хто)тижні три тому порадив їхати в Балаклаву. там і правда гарне море.
ніколи раніше я не була на морі взимку. Крим чудесний відсутністю туристів. усі туристи не люблять собі подібних чи тільки я?
був дощ, але теплий (як для зими). море чисте. ну геть чисте, здавалось би, звідки в Криму аж таке чисте прозоре море. і медузи плавають. їм не холодно?




в Балаклаві є фортеця Чембало. її зараз ремонтують. ну от і молодці, бо влітку (коли я теж  була в Балаклаві) екскурсоводи біля башт розказували страшні історії, що минулого тижня обвалилась така-то стіна. при нас нічого, на щастя, не обвалилось.

         

на набережній в ресторанчику були смачні мідії. ще рис, який чомусь готують тільки в зимовий період. він у них росте тільки взимку, чи шо? ще в ресторанчику є кіт, який лізе на руки, і закохані парочки (ознака дня Валентина)
також на набережній стоять човни. називаються душевно: "Мечта", "Мосва"...


п.с. ну всі розуміють, що я фоткала на зеніт (старий недобитий, з нерівномірним рухом шторо, ветеран), а потім фотки сканувала, а потім бездарно їх різала в фотошопі? при чому тільки різала, ніякої більше обробки. кому дуже погано від такої якості, дивіться на літню Балаклаву. фоткав Саша. теж не шедевр, зате літо. хіба не приємно подивитись на літо в кінці зими?:)

        


Крим, Балаклава

Previous post Next post
Up