Заліщики - Зелений Гай - Івано-Золоте - Устечко - Червоноград - Нирків - Ягільниця - Чортків

Dec 30, 2007 17:56



22-23 грудня - найкоротші за весь рік дні. Коли ми їхали в цей час кататись, не врахували цей факт, і напланували об’їхати багато цікавих місць Тернопілля:  Заліщики , Червоноргадський палац , Язловецький замок , руїни церкви в урочищі Монастирок , Бучач , Підзамочок , Чортків.
Отож вже в дорозі довелось значно скоротити маршрут, адже доїхавши до Червонограду, далі їхати кудись вже не було бажання, так там гарноJ Вночі гуляли при світлі повного місяця руїнами палацу, ходили на водоспад, коротше, не пошкодували, що проїхали і побачили не все, що планували спочатку.

За поїздку трапився кумедний випадок: Міша, з яким ми їздили, перед поїздкою прикрутив до свого велосипеда нові педалі, і чи то там не така різьба була, чи хтось не вміє добре закручувати, але в перший день в нього відлетіла перша педаля, а за 15 км до Чорткова, з якого за 2 години відправлявся наш потяг в Київ, посеред ночі в нього відпала і друга педаль.. притому обидві повністю поз’їдали різьбу в шатунах!

Якщо першу педаль нам змайстрував місцевий майстер, вставивши замість неї довгий болт, то другу ремонтувати вже не було часу, в результаті частково бігли, частково котились з горок, а потім вирізали імітацію педалі з .. ясенового пагону:))

Фотографії дивимось тут

Звіт читаємо тут

Чортків, Нирків, Червоноград, Поділля, Заліщики, велотуризм

Previous post Next post
Up