Leave a comment

starovina August 30 2018, 10:49:34 UTC
Сазан, запечений з айвою - истинно национальное блюда ага :))))
Был там года 2 назад .правда в конце июля- ничего такого шо аж вау... да интересно, но как говорится- " на один раз, для галочки"- Вилково вообще не впечатлило мягко сказать- дыра дырой, ничего с точки зрения развития туризма не делается, хотя при желании- можно было б сделать реальную конфетку а так- захалустья громко распиаринное и не более того. Единственный яркий плюс- это т.н "0 км" - погулять посмотреть на пелеканов в дали :)
инфраструктуры- ни какой, не говоря уже про "замечательную" трассу после Татарбунар....

Reply

jarkokozak August 30 2018, 11:00:32 UTC
А чим вам не подобається айва? Восени у Вилково її просто море, гілки до землі гнуться. Ще в нас буде чай з айви, з медом, до сніданку.
Крім екскурсії до "нульового" кілометру є багато інших, цікавіших маршрутів. Номер один - це Єрмаків острів, вгору по Дунаю. А також до коси Прорва, туди малими катерами. Ще цікавіше було йти Білгородським руслом, воно дуже вузьке, місцями повністю закрите деревами - аж до Жебріянських плавнів. Там якраз було найбільше пеліканів (фото)
А на Єрмаковому фотками орлана білохвостого.
Інфраструктура не падає з неба, її хтось має розвивати. "Пелікан" саме один із них - все самі, своїми руками, на рівному місці створили. Підтримувати треба, а нне критикувати.
Трасу, до речі, рік тому зробили, тепер із Сарати ми за годину доїжджаємо.

... )

Reply

starovina August 30 2018, 11:08:56 UTC
меня больше не айва смутила а сазан, о то такое, понятно что туристов надо баловать :)
про инфраструктуру- я в общем сказал, "Пеликан" да, на общем фоне отлично выделяется но ... на лицо сильное не соответствие пиара " Украинская Венеция" и то что по факту турист получает.

ідтримувати треба, а нне критикувати. - это не оголтелая критика, а заметки и конструктивная критика на момент моего там прибывания, в общем то бывалого туриста ( по Украине) которому есть с чем сравнивать :)

:)

Reply

jarkokozak August 30 2018, 11:17:40 UTC
Думаю, що туристам, які шукають "Венецію" у Вилково робити дійсно нічого.
Вилково (точніше не саме місто, а Дунайська дельта) є привабливою для птахолюбів і гурманів.
Дівчинка-бердвочер нарахувала за 2 дні 42 види птахів. А стосовно кухні, то група просто в захваті.
Бо ми не комплексами годували, і навіть не по меню... Є така книга - "рибна кухня ліпован", видана у 2013 році. От саме по ній готували :)
В суботу передаю її на СТБ, вони якраз кулінарний серіал готують - поїдуть у Вилково на зйомки.

А стосовно "Української Венеції", то більшість просто не розуміє смислу даного словосполучення, думає, що то про архітектуру)))
Є лише одна спільна риса, властива цим двом містам, і водночас вона відрізняє Вилкове від інших міст України - це спосіб пересування місцевого населення, на човнах.

Reply

starovina August 30 2018, 12:58:48 UTC
проблема в том что бОльшая часть туристов ( особенно кто в первый раз) выбирает место туро по заманушкам, и громким слоганам... и это реально работает. В данном примере речь скорее не о архитектуре, а именно о каналах, и тд и тп и др..- чего собственно в аличии не наблюдается.
99,99% Всех рекламных путеводителей ни словом не скажут про птиц в дельте ( максимум- про пеликанов) зато про каналы- раструбят дай Боже... и это правильно- масмаркет однако . .вот и получается что ожидали одно а получили другое ( не значит плохое, но не то что ожидали)...

Reply


Leave a comment

Up