Неинтересный. Проскуров-Хмельницкий

Apr 01, 2015 21:55

Второй день моего путешествия начался еще в электричке Коростень-Шепетовка, прибыли в 0.05. Про Шепетовку я уже писал-это крупный железнодорожный узел с 5 направлениями, что сравнимо даже с Киевом. Но сегодня для меня это лишь пересадка, затея иная: посещение Хмельницкого и обкатка железнодорожной ветки Хмельницкий-[Вороковцы-Калиновка-1]-Винница


Read more... )

Хмельницька область, Хмельницький

Leave a comment

terwik April 2 2015, 17:53:18 UTC
5. В нас з ліхтарями і лавочками реалізовано так


Особисто мені подобається, в результаті і з деревами все добре, і клумби є, і центр вулиці для прогулянок вільний і нічим не захаращений. Жодного разу не бачив дефіциту вільного місця посидіти. До того ж до пішохідної частини примикає парк Шевченка, де лавочок вдосталь.

8. Працює так - https://vimeo.com/107350875 За фонтан, що працює, я говорю за той, що знаходиться безпосередньо в глибині парку. А з фонтанами, є надія, що цього року дороблять. Мали зробити минулого, але грошей вистачило лише на облаштування басейнів та закінчення робіт з кулею.

9. Справа смаку. Хоч і він давно потребує ремонту, але фарбування в якісь кольори в мене захоплення не викликають.

11. Теж справа смаку. По-перше, коли його перебудовували саме таке аж занадто увійшло в моду, по-друге, як не дивно в свій час він числився в 10-ці кращих.

12. Жахливо, але складно в тих дєбрях очікувати побачити щось естетичне :)

15 Була, вгадали, але вже кілька років в якості такої не використовується. Раніше там висіли фотографії різних цікавинок області, зараз же розмістили фотографії.

16. В Одесі плагіат ))) жартую, насправді не знаю, але такого самого плану в нас з'явився ще в 70-му році.


17. Панорама - http://palac.km.ua/ua/muzej

Reply

proof_pro April 2 2015, 20:13:08 UTC
Про панораму не знал. Она работает по воскресеньям?)

Reply

terwik April 3 2015, 11:33:55 UTC
Ні, з нею взагалі не просто, оскільки вона знаходиться не в мінкульті, а в міносвіти, домовлятися про доступ туди потрібно окремо, квитки так не продаються. Хоча дітей зі шкіл періодично водять...

Reply


Leave a comment

Up