Передсезонний Драгобрат або як ми ставили нові вебкамери...

Nov 07, 2011 12:08

Наприкінці жовтня ми були на Драгобраті - поїхали встановлювати нові вебкамери.
Першопрохідцями будівельно-кранного та багнюко-cніжного і такого до болі близького передсезонного урочища Драгобрат присвячуються сніготоксикозні новини з Карпат.



Отже, 28 жовтня  2011 три товариша, 4х колісний джипо-всюдехід, два пакета провізії та різні похідні вогняної води.

З кожним роком вулиці Драгобрата облаштовуються новоспеченими готелями. Нові назви та умови проживання - про них опублікуємо при нагоді. Половина з них ще не відкрилася, але прогнози такі, що навіть на Новий Рік вони з легкістю компенсують нестачу ліжкомість багатьом десяткам відпочиваючих, головне щоб був сніг! Алилуя!!!



Готель "Плаза", який переіменували в "Сніжну Королеву" - зробили дерев'яний фасад в цьому році. Біля готеля "Добош" - зправа готельчик, який будують франківчани, на фініші своєї готовності.



Від готеля "Кремень" - під крісельною посадкою "Карпатська Чайка" - добудовується новий готель. Не можливо зауважити краніще, який будує чотирьох ярусний розважальний комплекс від готелю "Хата Магната".



Дорога - стала ще краща, добротно вкатана грунтовка. В'їзд платний, з нас за джип взяли 10 грн. По дорозі на зустріч зпускались легкові автомобілі, виїхавши на верх ще замітили пару типу "хечбек" припаркованих біля готелів, що приємно радує.

Щодо кількості підйомників вона не збільшується, вірніше збільшується не суттєво. Біля першого бугельного витягу «Курятня» виріс новенький бебі-ліфт. Розташований він паралельно основному
витягу, початок за турнікетом,а закінчується біля 6-ї опори. Від "ОАЗИ", залили фундаменти під опори на г.Жандарм, є надія що цього року теж запустять.
Вище славнозвісного готелю "Затишок" виріс ще один готель, покіщо без назви, поверхів так, на шість.



Збудували сауну біля готелю "12 Місяців".



Над ним нова колиба від готелю "Хати Магната", хлопці обіцяють , витримана в кращих карпатських традиціях.



А ще вище планується ресторан побільше від готелю "Маріка". Може хто пам'ятяє трамплін під ліском, так вот, це був його фундамент. Термін здачі в експлуатацію уяснити тяжко,але перший не закінченний поверх і щось схоже на дах вже присутні.

Пару гарячих слів про курятню…Нам тебе буде бракувати...



ЇЇ замінили на нову із танцполом!



Решта фотографій в галереї драгобратських фоток на сайті >>>

Карпати

Previous post Next post
Up