На фото: С.Жила, директор Поліського заповідника.
Традиційний для нашої спільноти маршрут у Поліський заповідник, де ми буваємо по 5-6 разів на рік, доповнюється зимовою мандрівкою.
Фотополювання у засніженій тайзі, майстер-клас Сергія Жили по читанню слідів диких звірів (вовків у ста метрах від хатинки в т.ч.);
святкування Дня святого Валентина, вечеря на вогнищі, банька і багато - багато іншого.
Тур тільки для учасників ЖЖ-спільнот та їх друзів.
П'ятниця, 12 лютого
18:30 виїзд з Києва
22:30 прибуття в заповідник, поселення, вечеря
Субота, 13 лютого
- сніданок
- екскурсія екологічною стежкою
- відвідування музею заповідника
- виїзд вглиб заповідника на машині типу "вахтовка", огляд бобрових гребель, лісових та болотяних масивів, читання слідів диких тварин
- фотозйомка з 35-метрової протипожежної вежі
- святкова вечеря
Неділя, 14 лютого
- огляд стародавніх жертовних каменів (музей каменів)
- огляд водяного млина
- екскурсія в село, огляд різних типів поліських жител
- перегляд відеофільмів та презентацій, створених директором заповідника
- виїзд на Київ (через Овруцький кряж і місто Овруч)
Екскурсійний супровід:
Сергій Жила, директор Поліського заповідника
Ярослав Козак, автор і ведучий телевізійного серіалу "Унікальна Україна"
Вартість туру: 320 грн.
Включено трансфери, проживаня, екскурсії.
Харчування замовляємо окремо, за бажанням.
Вечеря - 30 грн, сніданок - 20 грн, частину продуктів беремо з собою.
Хто хоче переглянути попередні фотозвіти з Поліського заповідника, вони тут:
http://community.livejournal.com/dobre_poixaly/171511.htmlhttp://community.livejournal.com/dobre_poixaly/80997.htmlhttp://community.livejournal.com/dobre_poixaly/81785.htmlhttp://community.livejournal.com/dobre_poixaly/12406.htmlhttp://postman13.livejournal.com/11434.htmlhttp://ukrainainkognita.org.ua/frm/viewtopic.php?p=7#7http://community.livejournal.com/dobre_poixaly/12562.html Трохи фотографій з презентації директора заповідника:
Останній термін реєстрації: вівторок, 9 лютого!
Заявки прошу надсилати сюди:
yaroslav.kozak@uu-travel.com
8 067 407 82 32