Оша, Яро - дві 4ки

Oct 24, 2016 14:38

В нас ще не пенсія, але носимось тільки в оші ялівець, решта лежить і вже мабуть таки мотатись не буде. Тому відпущу далі 4ку Оша альто евентайд з льоном, 4ку яро turtle yellow-black, ребозо яро йолка зелено-синя і 7ку вафельки Леля.

Почта за рахунок покупця, торгуватись не люблю )






На останньому фото вони після прання, але не прасовані, тому такі пожмякані і ширина різна. Важко попрасувати 4 слінга і зібрати їх гарно в одному фото коли навколо носиться 2-річний метеор і весь час норовить то обняти включений утюг, то перевернути на себе дошку для прасування, то обмотатись "сінгами", які мама по ліжку порозкладала; так що вибачайте, вже як вийшло :)
1) Оша альто евентайд, 50% льону. Параметри 70смх3,83м. Колишня 7ка, мітка середини не переставлена. Намічаються заломи, в намотці їх не видно, тай при огляді видно тільки якщо знати що шукати :) Інших косяків не знайшла. 1800грн.
Суб'єктивно про ттх: для кнк не радила б, так як шарф досить тонкий і при неідеальній намотці буде вгризатись в плечі. Я носила до 12 кг в coolest hip cross carrier: якщо гарно підтянути, шарф несе шикарно. В рррр мені теж сподобалось, але ми за спиною мало носимось. Зараз малий важить 12 кг без верхнього одягу, носимось мало, відповідно витривалість в мене вже не та, так що в цьому шарфі мені вже важко (як практично у всьому, пенсія дихає в потилицю, ех).
2) Яро черепаха, бавовна, добре розношений, але не вбитий. Параметри 69см х 3,95м. Рідна 4ка. На предмет косяків ще не оглядала, так як шарф сохне і чекає прасування. Якщо знайду косяки, ціну трохи знижу. 900грн
Ттх: носила десь до 11 кг, мотається гарно практично в будь-що, на що хватає довжини. Єдине що я не люблю яро в кнк (ну але мій ідеал для кнк - то слінги diva, це вже зовсім інша тема)). Добротна тодлерська бавовна. Дуже люблю паттерн черепаха, в цьому кольорі трохи змахує на кольчугу :)
3) Яро йолка, бавовна. Трапеція 70см х 2,39м х 1,9м, за рахунок форми гарно виглядає на плечах в якості палантину. Є кілька маленьких затяжок, в очі не кидаються, при бажанні можна вправити. 400грн
В'яжеться в ребозо з простим вузлом. Ідеальний шарф коли вага дитини ще дозволяє носити в ребозо (для мене - це десь до 10кг плюс верхній одяг) в період коли дитина проситься то з ручок то назад на ручки. Минулої осені-зими-весни це була моя велика любов, рука дьоргається заникати десь подалі і назавжди )) Але надіюсь коли треба буде, я знайду або його ж, або достойну заміну.
4) Бюджетна Леля з серії картаті карпати, практично не розношений. Параметри 50 см х 5,24м. Без явних косяків, ретельно не оглядала. 200грн
Конкретно цей шарф я так і не мотала. Брала під порізку, але спочатку все відкладалось, а потім потреба відпала.
На початку нашого слінгоносіння мала схожу Лелю, тільки іншого кольору. З усіх супербюджетних слінгів що в мене були, це - найдостойніший. З 3 місяців до того часу як перейшла на коротші шарфи і перестала мотати кнк, він мене дуже виручав. І зимою під куртку, і вдома коли неходячий "кабачок" прагнув весь час бути з мамою. В кого дуже лімітований бюджет і є потреба мотати повноцінний кнк, дуже рекомендую.
Ще фоточки :)
Йолка і оша зблизька






2. ребозо, 2.4 цвет: зеленый, 2.3 СШ размер 7, 3. oscha, 2.2 состав: со льном, 1.1 продам или помогу купить, 2.4 цвет: коричневый/оттенки коричневого, 2.2 состав: 100% хлопок, 2. слинг-шарф (СШ), 2.4 цвет: сиреневый/фиолетовый, 2.3 СШ размер 4, 2.3 СШ размер 6, 3. леля, 2.3 СШ размер 1, 3. yaro

Previous post Next post
Up