Різотто по міланськи

Jul 15, 2006 17:25

  • 350г рису (арборіо)
  • 1л бульйону
  • 1 цибулина
  • 100г вершкового масла
  • 50мл червоного столового вина
  • 60г тертого сиру Парміджано
  • пакетик шафрану

Розтопити 30г масла та спасерувати в ньому дрібно посічену цибулю.



Влити вино. Зачекати, щоби воно випарувалося.


Всипати рис, добре перемішати.


Коли рис стане "восковим", влити небагато гарячого бульйону.


Всипати шафран.


Готувати біля 25 хвилин, постійно помішуючи деревяною лопаткою та доливаючи гарячого бульйону по мірі випаровування..


В кінці положити  решту масла та тертий сир.


Перемішати та висипати на тарілку.

Перші страви, Крупи, Сир

Previous post Next post
Up