Сивульки

Jun 21, 2013 22:27

Зі свіжих грибів відібрати невеличкі сироїжки.


У грибів відрізати ніжки та промити у воді.


Пересипати в баняк, залити водою та поставити на вогонь, посолити.
Відварити на малому вогні протягом 10-ти хвилин.


Відкинути на друшляк.
Приготувати кляр з яйця, солі та чорного перцю.


Підготовлені гриби занурити в кляр.


Затим обкачати у борошні.


Далі обсмажити на пательні в добре розігрітій олії.


Обсмажені гриби виложити на паперову серветку для видалення зайвого жиру.
Закуска готова.


Сивульки - місцева назва сироїжок (Russula Pers.).

Гриби, Борошно, Закуска, Приправи, Олія

Previous post Next post
Up