Капустяники

Mar 24, 2013 19:55

Невелику капустину дрібно покришити.



Пересипати до баняка, залити водою та поставити на вогонь.
Коли закипить, збавити вогонь до мінімуму та положити до капусти лавровий листок, декілька горошин англійського перцю.
Також всипати ложечку приправи Vegetta.


По закінченню варіння видалити лавровий листок та перець, всипати ложку кришеної зелені кропу.
Посолити та зняти з вогню.


Має вистигнути до кімнатної температури.
За тим зайву рідину злити до окремої посуди, бо може знадобитися при приготуванні тіста.
Збити меланж з 3 - 4 яєць, який перелити до капусти.




Ложечку розпушувача всипати до невеликої кількості борошна, перемішати та висипати до капусти.
Досипаючи решту борошна, замісити рідке тісто.










За допомогою невеликої хохлі виливаючи тісто на розігріту з олією пательню смажимо невеликі млинці.


Капустяники смакують зі сметаною.



Приправи та спеції, Борошно, Закуска, Олія, Другі страви, Яйця, Овочі

Previous post Next post
Up