Салат "Капрезе".

Apr 07, 2012 17:57

Originally posted by vagabondo_str at Салат "Капрезе".

Capri(Капрі), найвідоміший острів в Неаполітанській затоці, не тільки славитьсякрасою ландшафтів, узбережжя і нічним життям, але і своїми кулінарними традиціями.


Салат Капрезе-блюдо,характерно для лазурного острова, прохолодне, швидке в приготуванні, яким можна насолоджуватися в якості легкої закуски.
Дякуючи високій засвоюваності й високиму вмістом білка і вітамінів, це легкий і смачний салат ідеально підходить для споживання влітку, можливо, на одному з найкрасивіших пляжів острова Капрі.
ЇКомпоненти є типовими для середземноморських кухні: помідори, листя салату, оливкова олія, філе анчоусів, каппері, цибуля, свіжий базилік, а потім столова ложку орегано.
Після миття овочів, ретельно нарізати помідори і моцарелу кубиками або скибочками, змішати всі інгредієнти в мисці й заправити олією, сіллю і дрібкою перцю. Збризніть густим бальзамічним соусом (звичайний бальзамічний оцет можна згустит, проваривши його 10-15 хвилин на невеликому вогні).
Салат Капрезе, як правило, супроводжується грінками і запашними білими вина з Кампанії.

Закуска, Салат, Олія, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up