Пляцок з рамбамбаром

Jun 06, 2010 18:53

500г стебел рамбамбару обібрати від жилок, промити та порізати на маленькі шматочки.
Засипати неповною шклянкою цукру та залишити на годину. Затім сік злити.


Три яйця розділити на жовтки та білки.
Жовтки розтерти з 3-ма ложками цукру, грудкою вуршкового масла та дрібкою солі.


Досипаючи потрохи борошна (1,5-2 склянки), замісити туге тісто.


Добре вимісити та помістити до холодильника на пів-години.


Від тіста відділити 4-ту частину а решти розтачати тонкий лист.


Підготовлену форму змастити вершковим маслом та притрусити меленими сухарями.


Виложити тісто у форму, поверх виложити рамбамбар,


Білки з дрібкою солі збити в густу піну.


Виложити рівномірно піну поверх рамбамбару.


Решту тіста натерти на терці поверх піни.


Форму помістити в розігріту до 150*С духовку на 30 хвилин.
По закінченню пляцок посипати цукровою пудрою.


Пляцок смакує з морозивом.




Тісто, Цукор, Випічка, Десерт, Яйця

Previous post Next post
Up