питло

Sep 08, 2008 20:31

запивати основні страви, пити з печивом, з тортом і з пирогом, пити, коли дуже хочеться пити.

для цього є... сік із мінералкою :о)
все дуже просто, але про це мало хто знає.
не кожен зацінює з першого ковтка, але, сподіваюся, комусь сподобається :о)

беремо виноградно-якблучний сік (я надаю перевагу соку одеського або миколаївського заводів) і мінералку (в моїй місцевості росте "остреч", наближена до неї за смаком і доступна в усій україні - "миргородська") й змішуємо їх у чашці в пропорції 1:3 або 1:2 в залежності від бажання.

я таким напоєм "харчуюся" вже ретій рік.
іще жодного разу не набридло :о)

Напої

Previous post Next post
Up