В Днепропетровской обл. нападение на патруль ТЦК.

May 19, 2024 11:39


С 18 мая на Украине вступил в действие новый закон о мобилизации, и количество "инцидентов" с "людоловами" выросло. К слову, мои знакомые из Одессы информируют меня, что так просто в "людоловы" не попасть.Местная "такса" составляет 5 тыс.долларов. Наверняка она "отбивается" достаточно быстро.
В Синельниково (Днепропетровская обл) патруль остановил 48 летн.мужчины "для проверки документов". Тот успел достать нож, и нанести ранение одному из "захисныков".
В ТЦК уверены,что это все сделано под "вплывом российской пропаганды".
Остается только напомнить слова Т.Г. Шевченко: Борітеся - поборете! Вам Бог помагає!

Ранком 18 травня на одній із вулиць м.Синельникове військовослужбовець зупинив 48-річного чоловіка для перевірки документів. Повідомляють, що мешканець був напідпитку. Під час перевірки документів та бесіди чоловік несподівано дістав ніж та вдарив ним військовослужбовця. Військовому поранено руку.
Того ж дня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 ККУ - умисне вбивство. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.
Коментують подію і у Сухопутних військах ЗСУ. Випадок називають ганебним, нагадують, що перешкоджання діяльності військовим ТЦК може мати наслідки, а також висловлюють думку, що має місце вплив російських пропагандистських ресурсів. Ось що пишуть:
цей неприпустимий злочин стався з метою дискредитації військовослужбовців терцентрів комплектування і соцпідтримки і Сил оборони України. Не буде дивно, якщо цей злочин стався саме під впливом рашистські інформресурсів, які поширюють фейки про “незаконність” ТЦК, “нелегитимність” дій влади щодо військового обліку і оповіщення, “протиправність” вручення повісток, “необов’язковість” виконання конституційного обов’язку захищати Батьківщину.

Днепропетровск, #Украина, мобилизация

Previous post Next post
Up