В Бердянске абверовцы убили еще одного мужчину.

Feb 13, 2024 20:24


Сейчас, когда уже вся полнота власти находится в руках зеленского, никто в Москве не заикается о том,чтобы "выйти из переговорного процесса". А пока по приказу Клоуна убивают мирное население,названное бандеровцами "зрадныками", как этот частный предприниматель из Запорожья. РФ и не собирается защищать этих "русских третьего сорта". Ни на одном из федеральных каналов вы не узнаете о террор войне "нашего дорого друга и партнера".

У Бердянську ліквідували колаборанта Олександра Галія, який пішов на співпрацю із загарбниками одним із перших.
Про це повідомляє Центр нацспротиву з посиланням на Бердянську ОВА.
У Бердянській ОВА зазначили, що у Бердянську 10 лютого “раптово пішов з життя місцевий підприємець-колаборант Олександр Галій, який одним з перших пішов на співпрацю з російськими загарбникам”. І додали, що утилізація зрадників України на тимчасово окупованих територіях Запорізької області триває.
“До повномасштабної війни Галій займався переробкою сміття та продажем тютюнових виробів, та після окупації Бердянська дещо змінив свою діяльність - допомагав рашистами прибирати до рук бізнес та майно бердянців, паралельно доповідаючи окупаційній владі про українських патріотів”, - пишуть у ЦНС.

#Украина, репрессии, Запорожье

Previous post Next post
Up