"Подвиги" на Восточном фронте,январь 2024

Jan 22, 2024 18:11

1. В Донецкой области нацгвардеец застрелил женщину с матерью, и двоих приехавших на вызов полицейских.

В Лимане Донецкой области задержан военнослужащий Национальной гвардии по подозрению в убийстве двух полицейских и двух женщин.
Об этом сообщает Государственное бюро расследований.
Как рассказали в ГБР, утром 21 января 2024 года в городе Лиман следственно-оперативную группу полицейских вызвала местная жительница из-за конфликта с военнослужащим.
Через некоторое время с выехавшими по вызову полицейскими исчезла связь, и в 8 утра на место происшествия поехала другая группа. На месте трагедии правоохранители обнаружили тела двух своих коллег с огнестрельными ранениями и тела двух гражданских женщин - пенсионерки и ее дочери.

2. В Харькове АТОшник избил местного студента из-за емста на парковке. Сам "герой нации" "засмученый" даже не тем, что местные жители на него кинулись с ножом.

"Честно говоря, все мои собратья и я, очень расстроены тем, что парень, у которого родственники переехали в Россию, тебя может убить у дома. Это не менее подло, чем враг на войне, и поскольку нападение не получилось, просто заплатить штраф, дальше учиться на юридическом и еще в перспективе работать в этой сфере или в полиции", - пишет военный.




3. Интересный лингвистический казус произошел в Виннице. Там пришлось проводить экспертизу, чтобы выяснить, являются ли слова, сказанные солдатом в адрес военкоматских "киборгов", такие как "пид..ры еб..чие,бараны"
Экспертиза подтвердила,что да. Несмотря на правду, это унижает "гидность" военкоматских работников. Вояке дали 3 года и еще обязали заплатить за экспертизу. Люди же старались!

На Вінниччині солдата Олександра Мартинюка засудили до трьох років позбавлення волі через образу співробітника Жмеринського військкомату (ТЦК та СП). Про це редакція дізналася із вироку Шаргородського райсуду за ч.1 ст.435-1 КК.
Інцидент стався 30 травня цього року. Солдат Олександр Мартинюк прийшов до будівлі військкомату та почав ображати стрільця з роти охорони об’єкта.
«А твої керівники п******и, б****ь, н***й , і ти таким самим робишся».
«Ти г****н, б*я, н***й поняв, то шо ти не пускаєш, б*я, н****й».
«Б***ь, якого х*я до мене ВСП має приїхати, б***ь».
«Ти не знаєш! То подумай башкою свою тупою, б***ь, овца тупорила, б***ь».
«Гавно ти, б***ь! Гавно ти, б***ь».
«Біжи провідай пацанів в лікарню, які ондо он тамо! Чьо вони сидять, н***й».
«Ідю, їздю! Іду, б***ь, баран ти, б***ь, тупорилий, б***ь, овца й****а, б***ь, сука н***й».
«З цвіточками прийшли і пішли н***й назад. Я бачив вашого воєнкома вже полковника получив? З …. у він, б***ь, получе, б***ь».
Відповідно до висновку експерта №3737/23-21 у вищевказаних висловлюваннях міститься образа честі і гідності сержанта ЗСУ, який здійснює заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф.
Обвинувачений визнав провину у суді. Потерпілий на засіданні заявив, що обвинувачений разом із співмешканкою та місцевою блогершою також прийшов до другого відділу Жмеринського РТЦКСП. При цьому обвинувачений вже був агресивно налаштований. На думку потерпілого, особи які супроводжували обвинуваченого спровокували останнього на конфлікт, щоб відзняти ефектне відео. До вказаних осіб з ТЦК вийшов черговий, а також було викликано працівників поліції.
Обвинувачений під час вказаного конфлікту висловлювався нецензурною лайкою в бік потерпілого як військовослужбовця, а також щодо всього військового командування. Потерпілий подав до суду заяву, в якій вказав, що претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не має. Щодо міри покарання покладається на розсуд суду.
Чоловіка засудили до трьох років ув’язнення. Він виплатить 14,3 тис. гривень на проведення судової експертизи.

3 В Кривом Роге АТОшник убил прохожего одним ударом. Ему дали 3 года условно, после заключения судебной сделки. "Лыцарь" ни о чем не жалеет.

У Кривому Розі Дніпропетровської області військовослужбовця Михайла Савінського засудили за вбивство через необережність. Про це редакція 368.media дізналася з вироку місцевого суду за ч. 1 ст. 119 КК.
Старший сержант, у період з 30 серпня по 8 вересня 2023 року перебував у щорічній відпустці строком на 10 днів. 5 вересня, керуючи власним автомобілем Toyota Hilux слідував ділянкою проїжджої дороги зі сторони вулиці Кобилянського в напрямку перехрестя доріг з проспектом Миру в Центрально-Міському районі міста. В цей же час, на вищезазначеній ділянці проїжджої частини дороги в попутному напрямку попереду рухався автомобіль Fiat Doblo maxi з водієм та пасажиром.
Так, під час руху у водіїв виникла словесна суперечка щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, оскільки дії керманичів могли спричинити зіткнення вищевказаних транспортних засобів. Після чого, військовослужбовець під’їхав до перехрестя вулиці Кобилянського та проспекту Миру та став очікувати на зелений сигнал світлофора для продовження руху.
Інший водій, продовжуючи конфліктну суперечку відчинив водійські дверцята іншого авто та продовжив висловлювати в бік останнього нецензурну лайку. Військовослужбовець, будучи обуреним діями та поведінкою чоловіка, вирішив вступити у відкритий конфлікт із останнім та вийшов з салону керованого ним автомобілю.
Він наніс один удар правим кулаком в область обличчя опонента. Останній не втримав рівновагу та впав спиною, вдарившись потиличною ділянкою голови об тверду асфальтовану поверхню проїжджої частини дороги. Чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та наступного дня помер у лікарні.
Таким чином Савінський своїми умисними діями вчинив вбивство вчинене через необережність, тобто вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 119 КК. Чоловік уклав угоду зі слідством. Його засудили до іспитового строку в один рік.

Для сравнения
Подростков из Одессы, снимавших видео с флагом, на котором были изображены серп и молот, задержала полиция. Им грозит до 5 лет ограничения или лишения свободы за распространение коммунистической символики. Подростков из Киева, снимавших видео с флагом нацистской Германии, никто не искал. Им ничего не грозит.

АТОшники, Днепропетровск, Донецк, Харьков, криминал

Previous post Next post
Up