Очередной избитый украинский военком.

Nov 09, 2023 18:52


Несмотря на то,что в бандеровских СМРАД действует жесткая цензура по фактам нападения на военкомов-"людоловов", но все эпизоды "народной любви" замолчать нельзя. Что любопытно, так это то, что неустановленный молодой человек пинает военкома, когда рядом стоят "побратымы" с автоматами. Которые вообще не торопились прийти на помощь.

У середу, 8 листопада, ввечері до поліції Житомира звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) з письмовою заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий.
Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на речницю Головного управління Національної поліції України в Житомирській області Вікторію Дубовик. За її словами, заява від працівника ТЦК і СП надійшла ввечері о 19:30.
"Заявник повідомив, що подія трапилася у Житомирі вдень 8 листопада біля магазину за адресою вулиця Гоголівська, 4. Він разом із колегами перебували там у службових справах. З його слів, на нього напав невідомий чоловік, завдав йому тілесних ушкоджень і з місця пригоди втік", - розповіла вона.
У справі нападу на людину відрили кримінальне провадження, попередньо за статтею "Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Заявника скерували на судово-медичну експертизу.
"Особу нападника встановили. Наразі його розшукують, оскільки, за попередньою інформацією, він виїхав за межі Житомира", - розповіла речниця Нацполіції Житомирщини.

Похожий эпизод произошел в Сумской области. Несмотря на то,что АТОшников было несколько, а мужчина-только один, численное превосходство не позволило им задержать на месте смельчака,который ударом головой в лицо "повесточнику" нанес ему некую травму.

У Сумській області затримали чоловіка, який побив військовослужбовця, коли той намагався вручити йому повістку для явки у військкомат. Тепер йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Про це інформує поліція Сумської області.
Подія сталася ще 12 липня, але правоохоронці розповіли про неї лише зараз. Тоді військовослужбовці зупинили автомобіль Opel Vivaro, за кермом якого був 44-річний чоловік, щоби перевірити документи. В ході спілкування із водієм працівники ТЦК запропонували йому отримати повістку.
Місцевий мешканець відреагував агресивно, почав нецензурно висловлюватися та вдарив військовослужбовця головою в обличчя.
У поліції за фактом "погрози або насильства щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок" порушили кримінальну справу. Однак чоловік почав переховуватися від поліції у столиці, де його й затримали. Нині він вже перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Йому загрожує до п'яти років в‘язниці.

#Украина, Житомир, Сумы, мобилизация

Previous post Next post
Up